Tur referat ...

Turleder referat ...
Wagrain 2020/2021

Ugetur til Wagrain i Østrig. En tur med traditioner!   23-30 januar 2021 (uge 4).

Turen er afholdt. Klik her for at se tur-referat og her for at læse tur-lederens referat.


WAGRAIN 2021 - I UGE 4 - EN TUR MED TRADITIONER, PRIS 6.700 KR.

Kør eller flyv selv………

Clubben har hermed atter en gang fornøjelsen at kunne tilbyde medlemmerne en traditionsrig skiferie i WAGRAIN – Østrig, hvor vi er kommet siden 1986

Tidspunkt: 23. – 30. januar 2021

Wagrain – Østrigs hyggeligste skiområde. Masser af skiløb for såvel begyndere som mere erfarne, og næsten altid masser af sne og mulighed for at løbe off-piste.

Skiterrænet omkring Wagrain er forbundet med områderne Zauchensee, Flachauwinkel og Kleinarl m.fl. (900 - 2.188 m). Tilsammen udgør disse områder Østrigs største skiområde med ikke færre end 350 km piste forbundet med 120 lifter.

Vi holder fast i de sædvanlige traditioner, men der er også kommet nye til, som fx Eisstockschießen (kegler på is), der vil blive gentaget i 2021

Wagrain er endvidere en utrolig smuk landsby, og indbegrebet af østrigsk hygge og charme. Samtidig har man bevaret de gode gamle hytter i skiområdet, hvor vi altid kan få en bid brød eller det der er værre ”1.000 Obstler und ein Pommes”. Har man lyst til lidt wellness, har byen også et dejligt badeland Wasserwelt Amadé.

Selve skiområdet er også kendt for stor snesikkerhed. Byen danner nemlig et snehul omkranset af bjerge på alle sider. Sidste vinter var der sne fra starten af december til midten af april.

I de snart 35 år vi er kommet her er der sket en rivende udvikling både med liftsystemet og snekanoner.

Sidste skud på stammen er den nye kabine G-Link mellem Grafenberg og Grießkareck taget brug. Kabinen har plads til 130 personer og forbinder de 2 bjerges mellemstationer med en transporttid på kun 6 minutter. Forbindelsen gør det således muligt på en nem og hurtig måde, at skifte mellem områderne fra St. Johann til Flachau.

Ophold og Indkvartering:
Vi skal bo på Pension Tauernblick, som med sin altid dejlige vært Christl har lagt rammerne til clubbens mange ture til byen. Pensionen ligger midt i ”smørhullet” Kirchboden, hvilket vil sige tæt på alt. Der er plads til 29 skihajer som skal bo på de 12 dobbelt og 5 enkelt værelser pensionen har
Forplejning består af Halvpension. OBS! morgenmad i 7 dage og aftensmad i 5 dage.
Indkvartering foretages på 1, 2 og 3-sengs værelser. Alle værelser har brusebad/wc.
Tidspunkt:
23. – 30. januar 2021.
Transport:
Står du selv for! Det er fx muligt at flyve fra København – Salzburg med Norwegian, Austrian Airlines, SAS m.fl.
Der bliver arrangeret fælles transfer fra Salzburg lufthavn til pensionen. Udgiften hertil opkræves særskilt.
Inkluderet i prisen:
Ophold med ¼ pension og aftensmad i 5 af ugens 7 dage, skiskole (3 halve dage og 1 hel dag med temaundervisning), samt liftkort til 6 dage.
Skiundervisning:
Skiskole i 5 dage á 3 timer med undervisning af vore egne instruktører, som underviser på alle trin fra begyndere til øvede.
Tilpasning / flex ordning:
Læs mere om de generelle principper for skiskoletilbuddet på klubbens hjemmeside her. Det er under visse omstændigheder muligt at fravælge den "traditionelle skiskole. Dette vil dog kun kunne ske efter aftale med turlederen. Der ydes en reduktion i prisen på 400 kr.
Deltager antal:
Der kan maksimalt deltage 29 personer. Det tilrådes, at der foretages hurtig tilmelding til turen, idet der på forhånd forventes stor tilslutning.
Priser:
Tur som beskrevet 6.700 kr.

OBS! Der er planlagt 2 "friaftener", hvor man selv har mulighed for at gå ud at spise.
Tilmelding:
Tilmelding til turen kan kun ske direkte på klubbens hjemmeside fra lørdag den 20. juni 2020 kl. 08:00.
Desuden skal depositum kr. 1.000,00 straks overføres til Nordea:
Reg. nr. 2279, Kontonr. 6274-613-880
Glostrup Skiclub
Ref.: Dit navn + medlemsnr.

Sidste frist for tilmelding er den 15. oktober 2020.
Restbeløbet skal indbetales senest den 30. november 2020.

Medlemmer der har deltaget på Wagrain turen i januar 2020 vil have prioritet ved en eventuel overtegnelse af turen såfremt de tilmelder sig den 20/6. Efter denne dato vil alle medlemmer have den samme prioritet.
For yderligere information om tilmeldings- og betalingsbetingelser henvises til klubbens standard rejsebetingelser, som kan ses her.
Skileje:
Der er mulighed for at leje udstyr i Wagrain til absolut rimelige priser.
Aftensmad/aktiviteter:
Vores pension er en ”Frühstücks-Pension". Derfor spiser vi aftensmaden et hyggeligt sted i byen. Der er er indgået aftale med Kühberg Alm, hvor der vil blive serveret en dejlig menu be¬stående af 2 retter mad. Der vil også være den sædvanlige spis hjemme aften.
Såfremt sneforholdene tillader det, vil der blive arrangeret en kælketur.
Det tilstræbes i øvrigt at finde et fast "After-ski sted", hvor alle kan mødes ved skiafslutningen hver dag.
Om alle disse ting vil der senere blive givet yderligere oplysninger
Bemærk:
Medlemskab af Glostrup Skiclub er påkrævet – og kontingent skal være betalt. Er du endnu ikke medlem kan det hurtig klares her på hjemmesiden. Det koster kun kr. 680,00 for en familie, og kr. 370,00 for voksne og enlige med børn for et år. Læs om alle klubbens herligheder og tilbud på hjemmesiden.
Spørgsmål:
Har du spørgsmål til turen så kontakt gerne Hugo på 22111005 eller email:
hugo.john.larsen@gmail.com
Vi ses til januar i Wagrain
De bedste skihilsener
Hugo


Turleder referat er på vej ...