Tur referat ...

Turleder referat ...
Wagrain 2018/2019

Ugetur til Wagrain i Østrig. En tur med traditioner!   19-26 januar 2019 (uge 4).

Turen er afholdt. Klik her for at se tur-referat og her for at læse tur-lederens referat.


WAGRAIN 2019 - I UGE 4 - EN TUR MED TRADITIONER, PRIS 6.200 KR.

Kør eller flyv selv………

Clubben har hermed atter en gang fornøjelsen at kunne tilbyde medlemmerne en traditionsrig skiferie i WAGRAIN – Østrig, hvor vi er kommet siden 1986

Tidspunkt: 19. – 26. januar 2019

Wagrain – Østrigs hyggeligste område! Masser af skiløb for såvel begyndere som mere erfarne, de lokales gemütlichkeit og med plads til både afterskiing og liv om aftenen.

Skiterrænet omkring Wagrain hænger sammen med områderne Zauchensee, Flachauwinkel og Kleinarl m.fl. (900 - 2.188 m). Tilsammen udgør disse områder Østrigs største skiområde med ikke færre end 350 km piste forbundet med 120 lifter.

Wagrain er endvidere en utrolig smuk landsby, og indbegrebet af østrigsk hygge og charme. Samtidig har man bevaret de gode gamle hytter i skiområdet, hvor vi altid kan få en bid brød eller det der er værre ”1.000 Obstler und ein Pommes”. Har man lyst til lidt wellness, har byen også et dejligt badeland Wasserwelt Amadé.

Selve skiområdet er også kendt for stor snesikkerhed. Byen danner nemlig et snehul omkranset af bjerge på alle sider. Sidste vinter var der sne fra starten af december til midten af april.

I de 30 år vi er kommet her er der sket en rivende udvikling både med liftsystemet og snekanoner. Sidste skud på stammen er den nye kabine G-Link mellem Grafenberg og Grießkareck taget brug. Kabinen har plads til 130 personer og forbinder de 2 bjerges mellemstationer med en transporttid på kun 6 minutter. Forbindelsen gør det således muligt på en nem og hurtig måde, at skifte mellem områderne fra St. Johann til Flachau.

Ophold og Indkvartering:
Vi skal bo på Pension Tauernblick, som med sin altid dejlige vært Christl har lagt rammerne til clubbens mange ture til byen. Pensionen ligger midt i ”smørhullet” Kirchboden, hvilket vil sige tæt på alt. Der er plads til 30 skihajer...
Forplejning består af Halvpension. OBS! morgenmad i 7 dage og aftensmad i 5 dage.
Indkvartering foretages på 1, 2 og 3-sengs værelser. Alle værelser har brusebad/wc.
Tidspunkt:
19. – 26. januar 2019.
Transport:
Står du selv for! Det er fx muligt at flyve fra København – Salzburg med Norwegian, Austrian Airlines, SAS samt Air Berlin.
Der bliver arrangeret fælles transfer fra Salzburg lufthavn til pensionen. Udgiften hertil opkræves særskilt.
Inkluderet i prisen:
Ophold med ¼ pension og aftensmad i 5 af ugens 7 dage, skiskole (3 halve dage og 1 hel dag med temaundervisning), samt liftkort til 6 dage.
Skiundervisning:
Skiskole i 5 dage á 3 timer med undervisning af vore egne instruktører, som underviser på alle trin fra begyndere til øvede. Det er under visse omstændigheder muligt at fravælge den "traditionelle skiskole. Dette vil dog kun kunne ske efter aftale med turlederen. Der ydes en reduktion i prisen på 400 kr. Læs mere om skiskole her.
Deltager antal:
Der kan maksimalt deltage 30 personer. Det tilrådes, at der foretages hurtig tilmelding til turen, idet der på forhånd forventes stor tilslutning.
Priser:
Tur som beskrevet 6.200 kr.
Rabat ved fravalg af skiskole 400 kr.
Prisen er baseret på, at turen skal løbe rundt i sig selv. Skulle et mindre antal end 30 tilmelde sig, kan det betyde en prisforhøjelse.
OBS! Der er planlagt 2 "friaftener", hvor man selv har mulighed for at gå ud at spise.
Tilmelding:
Tilmelding til turen kan kun ske direkte på klubbens hjemmeside fra søndag den 24. juni 2018 kl. 12:00.
Desuden skal depositum kr. 1.000,00 straks overføres til Nordea:
Reg. nr. 2279, Kontonr. 6274-613-880
Glostrup Skiclub
Ref.: Dit navn + medlemsnr.

Sidste frist for tilmelding er den 15. oktober 2018.
Restbeløbet skal indbetales senest den 30. november 2018.

Medlemmer der har deltaget på Wagrain turen i 2018 vil have prioritet ved en eventuel overtegnelse af turen såfremt de tilmelder sig den 24/6. Efter denne dato vil alle medlemmer have den samme prioritet.
For yderligere information om tilmeldings- og betalingsbetingelser henvises til klubbens standard rejsebetingelser, som kan ses her.
Skileje:
Der er mulighed for at leje udstyr i Wagrain til absolut rimelige priser.
Aftensmad/aktiviteter:
Vores pension er en ”Frühstücks-Pension". Derfor spiser vi aftensmaden et hyggeligt sted i byen. Clubben har atter indgået aftaler med 2 af byens lokale restauranter, hvor der vil blive serveret en dejlig menu bestående af 2 retter mad.
Såfremt sneforholdene tillader det, vil der blive arrangeret en kælketur.
Det tilstræbes i øvrigt at finde et fast "After-ski sted", hvor alle kan mødes ved skiafslutningen hver dag.
Om alle disse ting vil der senere blive givet yderligere oplysninger
Bemærk:
Medlemskab af Glostrup Skiclub er påkrævet – og kontingent skal være betalt. Er du endnu ikke medlem kan det hurtig klares her på hjemmesiden. Det koster kun kr. 680,00 for en familie, og kr. 370,00 for voksne og enlige med børn for et år. Læs om alle klubbens herligheder og tilbud på hjemmesiden.
Turleder:
Hvis du vil vide mere så kontakt turleder Hugo Larsen
Mobil: 22111005
Email: hugo.john.larsen@gmail.com
Vi ses til januar i Wagrain
De bedste skihilsener
Hugo


Turleder referat er på vej ...