Tur referat ...

Turleder referat ...

Familietur til Schladming 2020/2021

Familieturen til Schladming i Østrig.   13-20 februar 2021 (uge 7).

Turen er afholdt. Klik her for at se tur-referat og her for at læse tur-lederens referat.


Glostrup Skiclub gentager den store succes med skiferie i uge 7

Turen går til Europas bedste skisportssted SCHLADMING

Obs. Besked fra Turlederen. 27/11-2020
Kære alle,
Som nogle har set, læst og hørt, er Nortlander og andre under samme firma begæret konkurs i dag. Jeg har lige fået oplysningen, og er straks i kontakt med Nortlander, og har orienteret mig på Rejsegarantifonden. Foreløbig, så hold restbetalingen hjemme i egen bank, og vent for yderligere information.
Turen er dækket under Rejsegarantifoden, og jeg vil få besked derfra og fra Nortlanders advokater, hvordan vi kan forholde os.
Vores store ønske er dog, at alt bliver rekonstrueret, og at vores Pension Götschlhof lander en kontrakt, og at vi kommer på skiferie!
Jeg sender en besked til Pensionen om, at hun i hvert fald har os som gruppe i uge 7, selvom hun ikke får en kontrakt.
Så.. Chok, men vi må afvente besked fra rejsebureau/advokater og fra pensionen.
Bjarne/Strøby Turist er i hvert fald frisk på at køre på skiferie med os alle i uge 7, hvor end vi lander 🙂
Mange hilsner fra Christina

Bo på pisten med ski-in / ski-out * Nu med liftkort i hele 8 dage

Kom med til fantastiske Schladming og bo på Pension Götschlhof, tæt på den store VM-hovedlift Planai, og med ski-in/ski-out. Deltagere fra turen i 2020 kan begejstrede fortælle om vores nye destination for Familieturen

Men kom med til Schladming – det bliver fantastisk at prøve -:)

Skiferien indeholder bl.a.:

 • Transport i bus direkte fra Glostrup
 • 3*hotel med halvpension
 • 7-8 hele dage på ski
 • 8 dages liftkort i prisen
 • Klubbens egne instruktører
 • Børneskiskole 6-16 år 15 timer
 • Ungdomshold fra 17-20 år 15 timer ved min. 6 tilmeldte
 • Brush up 3 timer til de voksne 21-80 år
 • 6 funslopes og Superpark Planai med snowpark-forhindringer
 • Liftkort til stort område Ski Amadé
 • Billig skileje
 • Tiltrængt tur til svømmehal
 • Familiehygge
 • Konditorkage-After-Ski-Eftermiddag
 • Afterski i diverse barer, bl.a. det populære Tenne i byen
 • Diplomer til børnene
 • Fredagsafslutning i baren
 • Simpelthen dejlig familieferie for alle!
Skiområdet

Schladming - ”Welcome to paradise” er byens slogan. Og med rette. Den gamle mineby Schladming er et skønt skiområde, med fantastisk omtale, der flere gange blevet kåret til Europas bedste skisportssted med sit alsidige skiterræn og hyggelige byliv. Alle pister på de 4 bjerge vender mod nord, og har således god sne i mange timer. Her er både 17 km. sort og 100 km. rød udfordring til de øvede og eksperterne, og 50 km.brede blå pister til leg og læring for børn og begynderne. I alt 84 lifter, 230 km pister, og længste nedkørsel er på 8 km. Er du til langrend, er du også kommet til det helt rigtige sted med 220km at komme på tur på højt oppe på plateauet omkring Ramsau, der hører til Schladming.

Schladming står for skiløb i verdensklasse. Topmoderne lifter og brede velpræparerede pister fører dig rundt i det store og varierede område, hvorfra man har en fantastisk udsigt til Dachstein gletsjeren, områdets højeste bjerg. - Er det godt vejr, kan en udflugt derop byde på helt fantastisk skiløb. Det foregår i 2700 meters højde og sikrer god sne.

Schladming ligger i bunden af Haus im Ennstal dalen, og herfra er der rig mulighed for at komme op i terrænet på de fire sammenhængende bjergtoppe: Reiteralm, Hauser Kaibling, Planai og Hochwurzen, der også er godt betjent med skibusser. De fire bjerge giver et unikt og varieret skiterræn, med alt fra grønne begynderbakker og flade skovstier til brede, røde boulevarder og sorte pukkelpister. – og så har vi ikke medregnet resten af de 25 skidestinationer i Ski Amadé, som liftkortet giver adgang til.

På bjerget Planai kan I prøve kræfter med pisterne fra VM i alpinski i 2013 og de stejle nedfarter, der hvert år lægger sne til World Cup. I det varierede terræn i Schladming finder i et sandt slaraffenland af pister for hele familien. På de brede og velpræparerede boulevarder kan hele familien stå på ski sammen.

Tæt på vores hotel åbnede den ny-renoverede Planai hovedlift til sæsonstart i 2019. Turen fra dalens 750 meter op i 1825 meter klares på 10 minutter, og kapaciteten er 3.800 personer i timen

Området har selvfølgelig en masse hyggelige hytter - 31 stk - med god frokost, Jägerte og varm kakao - og en 8 km lang kælkebakke.

Pension Götschlhof***
Ovenfor Planai liften og på pisten! Lige ud for en rød piste, som giver ski-in/ski-out for dem kan køre "rødt". Her oppe på pisten er der ro om aftenen efter en sjov dag i sneen. Pensionen er ikke luksus, men enkel, lettere slidt, har god østrigsk charme og atmosfære, bar, krostue, sauna, wifi, parkering og skistald med støvlevarmere.
Og søde værter! Bianca har overtaget stedet efter hendes bedstefar, hendes mand styrer køkkenet, og tjeneren i krostuen har arbejdet her hver vinter i mange år. ”Gæstfrihed med hjerte og glæde” er deres motto, og det lever de alle op til. Med smil, og gode portioner aftensmad går vi glade i seng
I krostuen serveres morgenmadsbuffet og om aftenen en 3-retters menu med salatbar. Hver familie har som altid eget værelse med bad, hårtørrer og tv. Skibussen holder 50 m fra hoveddøren, og der er 1500 m til centrum.
Byen Schladming
Schladming er en by med en helt unik stemning. Her finder du masser af charme og ægte østrigsk hygge kombineret med gode indkøbsmuligheder, gågade, spisesteder, pubber, barer og en svømmehal.
Eget bryggeri - Byens egen øl, Schladminger Bier, er i alle fadølshanerne på alle byens restauranter og barer. Har du lyst til at prøve flere forskellige sorter, kan et besøg i det lokale bryggeri anbefales.
Europas største after-ski-bar bar ligger her, midt i byen. Adgang både fra gaden, Planailiften tæt på, og fra pisten kan du køre direkte ind på den store nye solterrasse med udeservering. Her er den bedste musik med gæste DJ´s, stort diskolys i loftet, og mange glade feriegæster på det store dansegulv eftermiddag og aften, så tag forbi og få en drink. Her åbent for børn og voksne til både stille frokost og festlige drinks kl. 11-20 og igen for de festglade kl. 21:30-02. Med plads til 3500 ski- og snowboardglade mennesker i 3 stager, må XXL Hohenhaus Tenne opleves bare en gang på skiferien.
Tidspunkt:
8 hele dage på ski i uge 7, 2021. Afgang for bus er fredag d. 12. februar omkring kl. 14:00 med ankomst lørdag morgen, og afrejse lørdag omkring kl. 16:30 med hjemkomst søndag middag d. 21. februar 2021.
Skiundervisning:
Undervisning i skiskolen sker ved klubbens uddannede instruktører. Læs mere om de generelle principper for skiskole på klubbens hjemmeside.
Børneskiskole: 15 timer for børn 6-15 år inkl. med nogen erfaring. Børnene skal være motiverede og modne nok til, at kunne deltage fuldt ud i holdundervisningen sammen med andre på samme niveau. Niveauopdeles efter antal ugers erfaring og ved selvsyn første morgen. Omrokeringer kan ske undervejs. Søndag-tirsdag. Krav: erfaring
Snowboardhold: Ved min. 6 tilmeldte. 15 timers hold for erfarne børn 6-15 år inkl. med den sejeste instruktør. Søndag-tirsdag. Krav: erfaring
Ungdomshold: Et hold for de af turens unge, der er øvede i ski/snowboard. Alder 16- ca. 20 år alt efter tilmeldinger. 15 timers sjov og ballade og en masse udfordringer med nye og gamle skivenner. Søndag-tirsdag ved min. 6 tilmeldte. Krav: øvet.
Brushup: Voksne med erfaring tildeles brushup i 3 timer.

Læs mere om skiundervisning i Glostrup Skiclub her.
Inkluderet i prisen:
 • Pension Göschlhof midt på pisten.
 • Ski-in/ski-out.
 • Transport i bus med Strøby Turist og Bjarne for 14. år i træk.
 • Liftkort i HELE 8 dage (lørdag-lørdag).
 • Skiskole og instruktører som listet ovenfor.
 • Lokale skatter og afgifter.
 • Halvpension lørdag aften til lørdag morgen.
 • Infomøde og morgenmad på anvist sted ved ankomst lørdag.
Priser (per person):
Pension Götschlhof inkl. ophold og forplejning:DKK
Barn 3-5 år6695
Barn 6-15 år8750
Ung 16-18 år9250
Voksen9850
Rabat:
Rabat 7 dages liftkort, barn 6-15 år-100
Rabat 7 dages liftkort, unge over 15 samt voksne-200


Rabat for kør-selv/tog/fly: kr. 800 per person tildeles først når bus er udsolgt, og kan derfor ikke garanteres eller sættes som rabat ved tilmeldingen. Så snart det sker tilbagebetales rabatten.
Fly: Transfer fra/til lufthavnen er nemt (Saltzburg 80min/München 2t15min), og billeje er billig, eller tag tog fra München til Schladming. Brug evt. Facebookgruppen til samkørsel.
Der tages forbehold for prisregulering: Prisen er baseret på, at budget og sidenhen regnskab går i nul. Turleder gør alt, hvad der er muligt for at finde og sætte den korrekte pris.
Tilkøb og arrangementer:
Tiltrængt tur til badeland er en tradition, ligesom vi forsøger os med en kælketur. Afhænger af vejret og stemningen. Tilmelding og betaling sker på hotellet.
Schladming har en skøn 8 km lang kælketur. Nemt at leje kælk og få den sjove oplevelse med.
En eftermiddag henter din turleder herlige kager fra det lokale konditori til en ”after-ski” på pensionen.
Kom med på Tenne. Vi planlægger en eftermiddags After-ski på Tenne for de, der har lyst.
Medlemskab:
Bemærk medlemskab af Glostrup Skiclub er påkrævet – og kontingent skal være betalt. Er du endnu ikke medlem kan det hurtig klares på http://www.glostrupskiclub.dk. Det koster årligt kun kr. 680,00 for en familie, og kr. 370,00 for enlige med børn.
Rejse og afbestillingsforsikring:
Check med dit forsikringsselskab. Husk at bestille og medbringe det blå sygesikringskort.
Tilmelding:
Straks ved tilmelding får du en e-mail med ID-nummer. Ved modtagelse af endelig bekræftelse fra turleder, overføres straks depositum kr. 1.500,00 pr. person til turens konto, reg.nr. 2279 kontonr. 6274613694. Ref.: Dit ID-nummer!
Restbeløb overføres senest 1. december 2020. Der sendes IKKE besked om modtaget indbetaling eller husker om restbetaling. Overholdes betalingsbetingelserne ikke kan pladsen gives til en på venteliste.
For information om tilmeldings- og betalingsbetingelser henvises til klubbens standard rejsebetingelser, som kan ses her.

Teknisk arrangør. Nortlander Ski-Tours, rejsegarantifonden 1712
Infomail og spørgsmål:
En infomail sendes før afrejse med yderligere oplysninger og informationer, deltagerliste og andet.
Eventuelle spørgsmål kan rettes til turlederen herunder.
Turledere:
Hvis du vil vide mere så kontakt turlederne Christina og Ernst:
Mobil: 51801588
Email: timmol@mail.dk

Vi ses i uge 7 i Schladming

Bedste ski-hilsner fra
Christina og Ernst

"Glostrup Skiclub" Danmarks hyggeligste skiklub for børn og voksne - det er her det sner!"
Husk at være søde ved turarrangørerne, - det er frivilligt arbejde!


Turleder referat er på vej ...