Tur referat ...

Turleder referat ...

Familietur til Schladming 2019/2020

Familieturen til Schladming i Østrig.   8-15 februar 2020 (uge 7).

Turen er afholdt. Klik her for at se tur-referat og her for at læse tur-lederens referat.


Glostrup Skiclub gentager den store succes
med skiferie i uge 7

Turen går til Europas bedste skisportssted SCHLADMING

Færdigpakket skirejse eller selvarrangeret ophold.

Vi præsenterer i år en ny destination og nyt hotel. Kom med os til Schladming og bo på Piste Pension Götschlhof, tæt på den store VM-hovedlift Planai, og med ski-in/ski-out. Se kortet.

Denne pension har plads til 26 deltagere, og vi laver derfor en løsning for de, der ikke får værelse på pensionen. Deltagere ud over antallet af værelser, kan selv booke ophold i Schladming(pension, hotel, lejlighed), og tilmelde sig turen på hhv. buspladser, og en pakke med morgenmad v/ankomstdag, liftkort, skiskole og hygge kl. 9-18/+. Vi arbejder på at kunne tilbyde aftensmad på pensionen(endnu ikke på plads). Vi er kede af udviklingen med sen annullering fra Westendorf, og har knoklet for at finde noget egnet - og håber på, at mange vil deltage i år. En del af aftalen i år inkluderer reservation af hele Piste Pension Götschlhof i uge 7, 2021. Vi kan henvise til naboen www.keinprecht.com/hubertus.

For at undgå tomme senge på de forholdsvis få værelser, vil tilmeldingerne blive prioriteret i rækkefølge hvor:

 • Den første 2-personers tilmelding får det første dobbeltværelse osv.
 • Den første 3-personers tilmelding får det første 3-personers værelse osv.
 • Den første 4-personers tilmelding får det første 4-sengs værelse osv. Og
 • Den første 5-personers tilmelding får det ene 5-personers værelse.
Depositum betales straks ved modtagelse af en bekræftelse fra turlederen.

Men kom med til Schladming – det bliver fantastisk at prøve -:)

Da pladser er begrænset, begrænser det også antallet af instruktører denne gang, og vi kan som udgangspunkt ikke tilbyde undervisning til råbegyndere og små børn, men må henvise til Schladmings skiskoler.

Skiferien indeholder bl.a.:

 • Transport i bus direkte fra Glostrup
 • 3*hotel med halvpension
 • 7-8 hele dage på ski
 • Klubbens egne instruktører
 • Børneskiskole 8-15 år 15 timer
 • Snowboardundervisning 8-15 år 15 timer ved min. 6 tilmeldte
 • Ungdomshold fra 16-20 år 15 timer ved min. 6 tilmeldte
 • Brush up 3 timer til de voksne 21-80 år
 • 2 funparks
 • Liftkort til stort område Ski Amadé
 • Billig skileje
 • Tiltrængt tur til svømmehal
 • Familiehygge
 • Frokosten i terrænet
 • Afterski i baren
 • Diplomer til børnene
 • Fredagsafslutning i baren
 • Ferie for alle!
Skiområdet

Schladming - ”Welcome to paradise” er byens slogan. Og med rette. Den gamle mineby Schladming er et skønt skiområde, med fantastisk omtale, der flere gange blevet kåret til Europas bedste skisportssted med sit alsidige skiterræn og hyggelige byliv. Her er både 17 km. sort og 100 km. rød udfordring til de øvede og eksperterne, og 50 km.brede blå pister til leg og læring for børn og begynderne. I alt 79 lifter, 167 km pister, og længste nedkørsel er på 8 km i Schladming, en del af Ski Amadés 25 områder. Er du til langrend, er du også kommet til det helt rigtige sted med 220km at komme på tur på højt oppe på plateauet omkring Ramsau, der hører til Schladming.

Schladming står for skiløb i verdensklasse. Topmoderne lifter og brede velpræparerede pister fører dig rundt i det store og varierede område, hvorfra man har en fantastisk udsigt til Dachstein gletsjeren, områdets højeste bjerg. - Er det godt vejr, kan en udflugt derop byde på helt fantastisk skiløb. Det foregår i 2700 meters højde og sikrer god sne.

Schladming ligger i bunden af Haus im Ennstal dalen, og herfra er der rig mulighed for at komme op i terrænet på de fire sammenhængende bjergtoppe: Reiteralm, Hauser Kaibling, Planai og Hochwurzen, der også er godt betjent med skibusser. De fire bjerge giver et unikt og varieret skiterræn, med alt fra grønne begynderbakker og flade skovstier til brede, røde boulevarder og sorte pukkelpister. – og så har vi ikke medregnet resten af de 25 skidestinationer i Ski Amadé, som liftkortet giver adgang til.

På bjerget Planai kan I prøve kræfter med pisterne fra VM i alpinski i 2013 og de stejle nedfarter, der hvert år lægger sne til World Cup. I det varierede terræn i Schladming finder i et sandt slaraffenland af pister for hele familien. På de brede og velpræparerede boulevarder kan hele familien stå på ski sammen, mens alle bliver udfordret.

Området har selvfølgelig en masse hyggelige hytter - 31 stk - med god frokost, Jägerte og varm kakao - og en 8 km lang kælkebakke.

Ny hovedlift åbner december 2019
Tæt på vores hotel åbner den ny-renoverede hovedlift til sæsonstart i December. Turen fra dalens 750 meter op i 1825 meter klares på 10 minutter, og kapaciteten er 3.800 personer i timen.

Det bliver stort - så GLÆD DIG TIL SCHLADMING!

Pension Götschlhof***
Ovenfor Planai liften og på pisten! Lige ud for en rød piste, som giver ski-in/ski-out. Her oppe på pisten er der ro om aftenen efter en sjov dag i sneen. Pensionen er ikke luksus, men enkel, lettere slidt, har god østrigsk charme og atmosfære, bar, krostue, sauna, wifi, parkering og skistald med støvlevarmere.
I krostuen serveres morgenmadsbuffet og om aftenen en 3-retters menu med salatbar. Hver familie har som altid eget værelse med bad, hårtørrer og tv. Skibussen holder 50 m fra hoveddøren, og der er 1500 m til centrum.
Byen Schladming
Schladming er en by med en helt unik stemning. Her finder du masser af charme og ægte østrigsk hygge kombineret med gode indkøbsmuligheder, gågade, spisesteder, pubber, barer og en svømmehal.
Eget bryggeri - Byens egen øl, Schladminger Bier, er i alle fadølshanerne på alle byens restauranter og barer. Har du lyst til at prøve flere forskellige sorter, kan et besøg i det lokale bryggeri anbefales.
Europas største after-ski-bar ligger her i byen, og med plads til 3000 ski- og snowboardglade mennesker må Hohenhaus Tenne baren, hvor man danser på bordene til solen går ned, må baren hellere opleves bare en gang på skiferien.
Tidspunkt:
8 hele dage på ski i uge 7, 2020. Afgang for bus er fredag d. 7. februar omkring kl. 14:00 med ankomst lørdag morgen, og afrejse lørdag omkring kl. 16:30 med hjemkomst søndag middag d. 16. februar 2020.
Skiundervisning:
Undervisning i skiskolen sker ved klubbens uddannede instruktører. Læs mere om de generelle principper for skiskole på klubbens hjemmeside.
Børneskiskole: 15 timer for børn 8-14 år inkl. med nogen erfaring. Børnene skal være motiverede og modne nok til, at kunne deltage fuldt ud i holdundervisningen sammen med andre på samme niveau. Niveauopdeles efter antal ugers erfaring og ved selvsyn første morgen. Omrokeringer kan ske undervejs. Søndag-onsdag. Krav: erfaring
Snowboardhold: Ved min. 6 tilmeldte. 15 timers hold for erfarne børn 8-14 år inkl. med den sejeste instruktør. Søndag-onsdag. Krav: erfaring
Ungdomshold: Et hold for de af turens unge, der er øvede i ski/snowboard. Alder 15- ca. 20 år alt efter tilmeldinger. 15 timers sjov og ballade og en masse udfordringer med nye og gamle skivenner. Søndag-onsdag ved min. 6 tilmeldte. Krav: øvet.
Brushup: Voksne med erfaring tildeles brushup i 3 timer.

Læs mere om skiundervisning i Glostrup Skiclub her.
Inkluderet i prisen:
 • Pension Göschlhof midt på pisten.
 • Ski-in/ski-out.
 • Transport i bus med Strøby Turist og Bjarne og Henning for 13. år i træk.
 • Liftkort i 7 dage (lørdag-fredag).
 • Skiskole og instruktører som listet ovenfor.
 • Lokale skatter og afgifter.
 • Halvpension lørdag aften til lørdag morgen.
 • Infomøde og morgenmad på anvist sted ved ankomst lørdag.
Priser (per person):
Pension Götschlhof inkl. ophold og forplejning:DKK
Barn 3-5 år6795
Barn 6-15 år8850
Ung 16-18 år9350
Voksen9950
 
Selvarrangeret ophold og forplejning:
Plads i bus retur, Glostrup-Schladming1295
Pakke: morgenmad lørdag morgen, liftkort, skiskole&hygge barn 8-15, 15t2850
Pakke: morgenmad lørdag morgen, liftkort, skiskole&hygge Ungdom 16-18, 15t3390
Pakke: morgenmad lørdag morgen, liftkort, skiskole&hygge voksen, 3t brush-up3195
 
Tilkøb:
8 dages liftkort, barn 8-15 år100
8 dages liftkort, unge over 15 samt voksne200

Kontakt os ved andre ønsker

Rabat for kør-selv/tog/fly: kr. 800 per person tildeles først når bus er udsolgt, og kan derfor ikke garanteres eller sættes som rabat ved tilmeldingen. Så snart det sker tilbagebetales rabatten.
Fly: Transfer fra/til lufthavnen er nemt (Saltzburg 40min/München 2t), og billeje er billig. Brug evt. Facebookgruppen til samkørsel.
Der tages forbehold for prisregulering: Prisen er baseret på, at budget og sidenhen regnskab går i nul. Turleder gør alt, hvad der er muligt for at finde og sætte den korrekte pris.
Tilkøb og arrangementer:
Spar køen ved liftkortkontoret. Langt de fleste bestiller 8 dages liftkort på tilmeldingen (lørdag-lørdag). Husk afrejsen med bus ligger lørdag omkring kl. 16:30.
Tiltrængt tur til badeland er en tradition, ligesom vi forsøger os med en kælketur. Afhænger af vejret og stemningen. Tilmelding og betaling sker på hotellet.
Medlemskab:
Bemærk medlemskab af Glostrup Skiclub er påkrævet – og kontingent skal være betalt. Er du endnu ikke medlem kan det hurtig klares på http://www.glostrupskiclub.dk. Det koster årligt kun kr. 680,00 for en familie, og kr. 370,00 for enlige med børn.
Rejse og afbestillingsforsikring:
Check med dit forsikringsselskab. Husk at bestille og medbringe det blå sygesikringskort.
Tilmelding:
Straks ved tilmelding får du en e-mail med ID-nummer. Ved modtagelse af endelig bekræftelse fra turleder, overføres straks depositum kr. 1.500,00 pr. person til turens konto, reg.nr. 2279 kontonr. 6274613694. Ref.: Dit ID-nummer!
Restbeløb overføres senest 1. december 2019. Der sendes IKKE besked om modtaget indbetaling eller husker om restbetaling. Overholdes betalingsbetingelserne ikke kan pladsen gives til en på venteliste.
For information om tilmeldings- og betalingsbetingelser henvises til klubbens standard rejsebetingelser, som kan ses her.

Teknisk arrangør. Nortlander Ski-Tours, rejsegarantifonden 1712
Infomail og spørgsmål:
En infomail sendes før afrejse med yderligere oplysninger og informationer, deltagerliste og andet.
Eventuelle spørgsmål kan rettes til turlederen herunder.
Turledere:
Hvis du vil vide mere så kontakt turlederne Christina og Ernst:
Mobil: 51801588
Email: timmol@mail.dk

Vi ses i uge 7 i Schladming

Bedste ski-hilsner fra
Christina og Ernst

"Glostrup Skiclub" Danmarks hyggeligste skiklub for børn og voksne - det er her det sner!"
Husk at være søde ved turarrangørerne, - det er frivilligt arbejde!


Turleder referat er på vej ...