Tilmelding ...

La Tania 2024/2025

Ugetur til de 3 dale i Frankrig.   9. marts-16. marts 2025 (uge 11).

Der er åbent for tilmelding til denne tur. Klik her for at gå direkte til tilmelding.


Årets ski-oplevelse; De 3 dale i uge 11, 2025!

Som vi alle har erfaret, undtagen den orangehårede ex-præsident, er det blevet varmere de seneste år. Det har også påvirket ski-in / out forholdende i La Tania. I 2023 besluttede de ansvarlige for La Tania at udbygge La Tania med et nyt hotel som kommer til at ligge nede i svinget ved gondolen. Det bevirker også at der bliver installeret snekanoner og etableret en ny grøn piste hele vejen ned til ’vores’ chalet.

Hvorfor i uge 11? Det er som regel bedre vejr, mere dagslys, færre folk i området og da La Tania ligger nordvendt og skiområdet ligger højt, mere end 85 % af pisterne ligger over 1.800 m, også meget snesikkert.

De 3 dale (som nu er udvidet til 3½ dal) er som bekendt et af verdens allerstørste skiområder og består af et eldorado af pister på alle niveauer. Til de mere ’Fear Factor’-søgende medlemmer er der også adskillige mere eller mindre ukendte off-piste ture. Jeg har ikke talt samtlige piste kilometer, men der er over 600 km, så der burde jo være nok til en uge, uden at komme til at løbe i gammel sne.

La Tania ligger nordvendt og er derfor meget snesikkert og har 2 pister ned til byen. Og skulle det gå helt galt, er der snekanoner. Selve byen er lille men har et par hyggelige afterski steder samt en Restaurant der har en stjerne i Michelin guiden de har en ’skieur menu’ til rimelige priser.; http://www.lefarcon.fr, den kan evt. frekventeres på den ugedag hvor aftensmad ikke er inkluderet.

Da selve byen ikke hører til den største, har vi valgt at bo på chalet Nicole. Chaletet bestyres af englændere der vil sørge for en lækker morgenmad, eftermiddags kaffe/te og en 3-retters aftensmad som vi indtager i spisestuen i chaletet ved siden af pejsen. Lokal vin til aftensmaden er inkluderet i prisen og det samme gælder vand, øl og spiritus, tænk på hvor meget vi sparer her!

Chalet Nicole ligger lige ved pisten så det er skiin/skiout, tæt på den lille by og et hyggeligt after-ski hvor der spilles live musik et par gange om ugen.
Det kan også anbefales at nyde en fadøl eller Vin-Chaud på Boule-Blanc restaurantens dejlig udendørs område som ligger på bjergtoppen over La Tania. Derefter løbe ned til chaletet, en tur i Jacuzzien eller Saunaen (husk lige at tage skitøjet af først), en kop eftermiddagskaffe med kage eller en øl ved pejsen.

Jeg har selv været i La Tania mange gange tidligere og mener at det er en lille overset perle med perfekt lokation for det ultimative skiløb. Det kombineret med den hyggelige indkvartering, hvor maden serveres, det sociale samvær i Chaletet og ski in/out, gør at jeg kraftigt kan anbefale denne tur.

Tag gerne dit favoritbrætspil med.

Tidspunkt:
9. marts til 16. marts 2025, bemærk at det er søndag–søndag hvilket medfører at det er billigere at bestille fly og at vi får mulighed for at løbe på ski hele lørdagen på halvtomme pister.
Indkvartering/forplejning:
Indkvartering/forplejning er som nævnt i chalet Nicole i dobbeltværelser. Der er et enkeltværelse.
Transport:
Umiddelbart er det eget ansvar. Der er der dog inkluderet x-fer fra/til Geneve i prisen. I bedes booke følgende fly for at vi kan have den samme transfer:
København – Geneve ; EZS1540 09:50 – 11:50
Geneve – København; EZS1537 17:55 – 20:05
Kør selv; I får kørselsanvisninger.
Inkluderet i prisen:
  • Liftkort 6 dage til de 3 dale.
  • Morgenmad og eftermiddagskaffe/te samt kage alle dage.
  • 3 retters menu til aften i 5 dage med lokal vin til aftensmaden, vi laver selv raclette en aften og får muligheden for at spise ude en anden aften.
  • Øl, vin, spiritus og sodavand i chaletet.
  • Skiskole ½ dag med klubbens instruktør.
  • Transfer til/fra Geneve, transfer tager ca. 2 timer.
  • Super skiløb

Skiundervisning:
Brush-up Skiskolen bliver 1/2 dag med GSC-instruktør Læs mere om skiskole her.
Deltager antal:
Der er 15 pladser og i er registreret som deltagere når i har indbetalt 1.500 kr. i depositum.
Der er et enkeltværelse som sælges for 1.000 kr ekstra og tildeles ud fra princippet, først til mølle
Priser:
Tur som beskrevet 12.150 kr.
Liftkort 7 dage + 350 kr.
Senior (over 65år) - 150 kr.
Prisen er baseret på, at turen skal løbe rundt i sig selv. Skulle et mindre antal end 15 tilmelde sig, kan det betyde en prisforhøjelse.
Tilmelding:
Tilmelding sker her på klubbens hjemmeside samt ved at ved at overføre 1500 kr. pr. person til:
Glostrup Ski Club /v Erling Gjelstrup Nordea Reg. Nr. 2413, kontonr : 4397506962.
Sidste tilmeldingsfrist: 15/8 2024
Indbetalings dato for restbeløb: 1/12 2024

For information om tilmeldings- og betalingsbetingelser henvises til klubbens standard rejsebetingelser, som kan ses her.
Turleder:
Hvis du vil vide mere så kontakt turleder Erling Gjelstrup.
Mobil: 21614357
Email: gjelstrup (at) stenderup.com