Tur referat ...

Turleder referat ...

La Tania 2017/2018

Ugetur til de 3 dale i Frankrig.   11-18 marts 2018 (uge 11).

Turen er afholdt. Klik her for at se tur-referat og her for at læse tur-lederens referat.


Årets ski-oplevelse; De 3 dale i uge 11!

I 2017 besluttede jeg at give La Tania en pause, dels for at prøve noget nyt og dels fordi priserne var blevet skruet kraftigt op. VI havde en dejlig tur i 2017 til Canazei med vores sædvanlige Kaiserwetter.

Efter at have prøvet at bo på hotel med super god mad, vender vi dog tilbage til La Tania i 2018. Priserne er igen på et fornuftigt niveau, der er ski-in ski-out, mere hygge og skiløbet er mindst på samme niveau som i Canazei.

Vi gentager successen fra de seneste år hvor vi havde masser af sne og super vejr, hyggeligt chalet, sauna, hot tub, fransk mad og stort snesikkert område! Som de tidligere år er der også ’all-inclusive drikkevarer’ med i prisen.

De 3 dale(som nu er udvidet til 3½ dal) er som bekendt et af verdens allerstørste skiområder og består af et eldorado af pister på alle niveauer. Til de mere ’Fear Factor’-søgende medlemmer er der også adskillige mere eller mindre ukendte off-piste ture. Jeg har ikke talt samtlige pistekilometre, men der er over 600 km, så der burde jo være nok til en uge, uden at komme til at løbe i gammel sne.

La Tania ligger nordvendt og er derfor meget snesikkert og har 2 pister ned til byen. Og skulle det gå helt galt, er der snekanoner. Selve byen er lille men har et par hyggelige afterski steder samt en Restaurant der har en stjerne i Michelin guiden de har en ’skieur menu’ til rimelige priser.; http://www.lefarcon.fr, den kan evt. frekventeres på den ugedag hvor aftensmad ikke er inkluderet.
Da selve byen ikke hører til den største, har vi valgt at bo på 2 chalet’er som ligger meget tæt på hinanden. De bestyres af nogle englændere der vil sørge for en lækker morgenmad, eftermiddags kaffe/te, canapeer med drinks før middagen og en 3 retters aftensmad som vi indtager i de 2 chaleter. Lokal vin til aftensmaden er inkluderet i prisen og vi forventer også at kunne inkludere øl og vand, tænk på hvor meget vi sparer her! Begge chaleter ligger lige ved pisten så det er skiin/skiout , tæt på den lille by og afterski.

Jeg har selv været i La Tania 7 gange tidligere og mener at det er en lille overset perle med perfekt lokation for det ultimative skiløb. Det kombineret med den lidt mere luksuriøse indkvartering, hvor vi ikke selv skal lave mad eller spille mikado med vores skistave/ski hver morgen før vi vandrer til bussen eller liften, gør at jeg kraftigt kan anbefale denne tur.

Tidspunkt:
11. marts til 18. marts 2018, bemærk at det er søndag–søndag hvilket medfører at det er billigere at bestille fly og at vi undgår det sædvanlige lørdags kaos.
Indkvartering/forplejning:
På 2 chaleter; Danielle og Nicole i dobbeltværelser. Den eksisterende forplejning får nu yderligere frisk frugtsalat til morgenmad, bedre canapeer før maden, bedre mad og vin til aftensmaden samt frugt, ost og et glas portvin efter maden.
Der er mulighed for at bo på enkeltværelse for snorkerne, det er dog i køjesenge og det ene værelse har bad på gangen. Der er 2 enkeltværelser som vil blive fordelt efter først til mølle og snorke niveau !
Transport:
Umiddelbart er det eget ansvar. Denne gang er der dog inkluderet x-fer fra/til Geneve i prisen. For at gøre logistikken omkring transfer lettere vil jeg anbefale at vi booker Easyjet fly til og fra Geneve. Flynumre: 11/3-2017 EZS1468, 18/3-2017 EZS1467.
Inkluderet i prisen:
  • Prisen stiger lidt da udbyderen har sat prisen for chaleterne 10 % op, jeg sparer dog lidt på øllerne da vi jo ikke kunne drikke dem sidste år.
  • Liftkort 6 dage til de 3 dale.
  • 3/4 pension i alle dage med lokal vin til aftensmaden, dog ikke aftensmad onsdag eller torsdag aften.
  • Skiskole 1 halv dag med GSC instruktør, tidspunkt aftales når vi er fremme.
  • Transfer til/fra Geneve tager 2 timer.
Skiundervisning:
Skiskolen bliver 1 halv dage med GSC instruktør Tilmelding til skiskole skal vælges ved tilmelding til turen. Læs mere om skiskole her.
Afrejse:
Er afhængig af rejseform...
Deltager antal:
Turen er maksimeret til 26 personer.
Priser:
Tur som beskrevet 8.100 kr.
Liftkort ekstra dag, ca. 275 kr.
Rabat ved fravalg af skiskole 400 kr.
Prisen er baseret på, at turen skal løbe rundt i sig selv. Skulle et mindre antal end 26 tilmelde sig, kan det betyde en prisforhøjelse.
Tilmelding:
Tilmelding sker her på klubbens hjemmeside samt ved at ved at overføre 1000 kr. pr. person til:
Glostrup Ski Club /v Erling Gjelstrup Nordea Reg. Nr. 2279, kontonr : 743677196.
Sidste tilmeldingsfrist: 15/10 2017
Indbetalings dato for restbeløb: 1/12 2017

For information om tilmeldings- og betalingsbetingelser henvises til klubbens standard rejsebetingelser, som kan ses her.
Turleder:
Hvis du vil vide mere så kontakt turleder Erling Gjelstrup
Mobil: 21614357
Email: gjelstrup (at) stenderup.com