Vejret!

Tilmelding ...

Hemsedal 2024/2025

4 dages tur til Hemsedal i Norge! Hyttetur med fokus på masser af sol og sne.   9 april - 14 april 2025 (uge 15).

Der er åbent for tilmelding til denne tur. Klik her for at gå direkte til tilmelding.


Glostrup Skiclub - Hemsedal UGE 15, 2025

Da vi havde en rigtig dejlig tur til Hemsedal i år, har vi valgt at gentage succesen i 2025. Hemsedal byder, som de fleste ved, på nogle af de bedste og mest snessikre pister i Norge. Denne tur vil være årets afslutningstur med både familievenligt skiløb, dybsne mellem de mange pister, en god og varmende forårssol, lange lyse aftener og samvær med familie og venner fra skiklubben.

Vi har i år bestilt 4 hytter, som giver plads til ca. 48 personer. Der vil være bustransport for alle deltagere til og fra Hemsedal med Strøby turist. Kør-selv er derfor kun en mulighed på denne tur, ved fyldt bus.

Ski Hemsedal
Ski Hemsedal er et af Norges største skiområder med snesikkerhed hele sæsonen, som strækker sig fra november til maj. Terrænet er meget børnevenligt, samtidig med at det byder på gode udfordringer til den øvede skiløber. Alle løjper samles et sted i bunden, så der møder man altid nogle, man kender.
Højeste punkt i Hemsedal er 1450 m, og den alpine højdeforskel er 810 m, hvilket svarer til de fleste steder i Østrig.
Se i øvrigt mere om Hemsedal på: https://www.skistar.com/hemsedal
Indkvartering i hytter
Vil i bo sammen? Har i ønsker til bestemte samboende, så skriv det til os i kommentarfeltet. Hytterne ligger midt på bakken, hvor vi kan køre til og fra skianlægget på ski. Hyggelige hytter af høj standard beliggende tæt ved Hemsedal skicenter. Sengepladser til 12 personer fordelt på 4 soveværelser; 2 stk med 1 dobbeltseng og køjeseng til 2 personer og 2 stk med en dobbeltseng . Stue med pejs og TV. Køkken med komfur, køl, frys, mikroovn og opvaskemaskine. Service til 12 personer. 3 badeværelser med bruser og wc og et også med sauna. Balkon med flot udsigt over skicenteret og Hemsedal. Se her for mere information.
Forplejning
Mad står for egen regning. Man kan med fordel i hytterne udvælge nogle ‘mad-ansvarlige’ som laver en plan over hvad de enkelte skal medbringe af mad og om man ønsker mad-grupper eller hvordan.
Transport
Strøby Turist står klar med en lækker bus. Bussen er udstyret med toilet, klimaanlæg, køleskab, kaffemaskine, behagelige sæder med indstillelige ryglæn og mulighed for sideforskydning af sæderne ud mod midtergangen.
Rejseplan
Afgang Brøndby Stadion, onsdag d. 9. april 2025 kl. 18.30-19.00
Ankomst torsdag kl. 07.00-08.00
Hjemrejse søndag 13 .april kl. 17.00-17.30
Hjemkomst Brøndby Stadion, mandag d. 14. april ca. kl. 6.00-7.00
Skiskole
På turen til Hemsedal vil der være følgende tilbud:
  • Begynderskiskole
  • Børneskiskole
  • Brush-up skiskole
I forbindelse med tilmelding til turen skal du oplyse, hvilket af ovenstående tilbud du ønsker. Du skal desuden angive erfaringsniveau til brug for en første holdinddeling.
De generelle principper for skiskole og andre tilbud er beskrevet på hjemmesiden her.
Skileje
Skiudstyr kan lejes i Hemsedal Skicenter. Se evt. priserne her: https://www.skistar.com/hemsedal
Pris estimat
Voksne 5.200 kr.
Unge (7-17 år) samt senior 65+ kr. 5000 kr.
Børn (0-6) 4.200 kr.
Prisen inkluderer
Bustransport fra Brøndby Stadion til Hemsedal og retur, liftkort til 4 dage, ophold i hytter, rengøring i hytterne, skiundervisning som angivet ovenfor.
Ikke inkluderet i prisen.: Mad, drikkevarer og skileje.
Tilmelding:
Tilmelding sker her på klubbens hjemmeside samt ved at ved at overføre det fulde beløb til:
Glostrup Ski Club, Nordea Reg. Nr. 2279, kontonr : 9037495805
Sidste tilmeldingsfrist: søndag d. 29/9-2024.
Turen er maksimeret til 48 personer.

For information om tilmeldings- og betalingsbetingelser henvises til klubbens standard rejsebetingelser, som kan ses her.
Medlemskab:
Bemærk medlemskab af Glostrup Skiclub er påkrævet – og kontingent skal være betalt. Er du endnu ikke medlem kan det hurtig klares her på hjemmesiden. Det koster årligt kun kr. 680,00 for en familie, og kr. 370,00 for enlige med børn.
Det er vigtigt at registrere dig som medlem af klubben, så er du også dækket af Dansk Idrætsforbunds rejseforsikring, som er inkluderet i medlemskabet.
Turledere:

Kontakt informationer:

Celine van Leeuwen :
E-Mail: celinecbvl@gmail.com


Siemen van Leeuwen :
Telefon: +45 26 71 87 15
E-Mail: siemencvl@gmail.com


I må også meget gerne skrive på Facebook!

Vi glæder os til at se jer!

Celine og Siemen