Inspiration til indkøb morgenmad/frokost
Da vi kørte hjem sidste år forsøgte jeg at gøre status over hvad vi cirka havde konsumeret 10 voksne og 4 børn (2x5 år, 2x12 år) ud fra hvad vi havde købt (for meget)!!! Se den som inspiration og et godt udgangspunkt, så der måske ikke er så meget mad med retur som sidste år.

Der var indkøbt slik (blev spist) og lavet hjemmebagt kage (blev spist), chips (for mange poser, vi spiste ca. 2 poser), småkager (fuldstændig overflødig).

Aftensmad-erfaring fra "min hytte"
"
Nøjes" med en god hovedret og så evt. lidt dessert (beregn små portioner) - tre retter var bare for meget i vores hytte (ærgerligt med al den mad som vi måtte smide ud!!!)

Torsdag: ristaffel (var så lækkert, at de færreste af os havde overskud til desserten som var frugtsalat).

Fredag: Hummersuppe som forret, kalkun og oksesteg med bagekartofler og salat (alt for meget kød), kagelinser som dessert (var der ikke den store afsætning på da vi var for mætte).

Lørdag: Laks som forret, andebryst og lam med salat (alt for meget kød, men dagen efter blev der smurt et hav af sandwich til busturen hjem med al det overskydende laks, andebryst og lam), chokoladekage 2 stk. (lækker - men vi fik kun spist 1/2).

Håber I kan bruge det!!! Lisa

Morgenmad 1 pk. havregryn Frokost 10 bananer
1 stor pk. cornflakes 4 stk. rugbrød á 20 skiver
1 pose müsli 1 liter Rynkeby saft
7 poser krydderboller 2 store leverpostej
1 syltetøj 4 dåser torskerogn
3 pk. pålægschokolade 4 dåser makrel i tomat
1 pk. te 1 citronsaft
500 g. kaffe 1 mayonaise
5 liter juice 1 remoulade
40 æg 1 dåse ristet løg á 100 g
12 liter mælk 20 tomater
3 liter yoghurt 4 aguarker
4 kærgården 6 madtærter
2 Riberhus ost hjemmelavet frikadeller til hver dag
1 glas rødbeder
2 pakker spegepølse á 150 g