Turen er afholdt. Klik her for at se tur-referat og her for at læse tur-lederens referat.
De sidste 5 år har vi haft en vellykket tur til La Tania for de erfarne skiløbere i marts måned. Grundet store prisstigninger på Chaleterne i La Tania og lysten til at prøve en anden destination har vi valgt at tilbyde en klubtur til Canazei i stedet for.
Italiensk charme, madkultur og byggekunst har intet med skiferie at gøre. Eller har det? Flere af disse begreber kan vi finde og opleve på vores skiferie i Canazei i skønne Italien ca. 80 km fra den østrigske grænse. Byen ligger idyllisk placeret i det gamle og smukke Tyrolerland, hvilken stadig bærer præg af det, vi forbinder med østrigsk gæstfrihed og herlig lokalstemning. Tager vi så dette og krydrer dét med alt det smukke fra Italien, får vi en lille charmerende bjerglandsby med hvide udfordrende tinder, brede solrige pister og masser af hyggelige rifugioer, hvor gendannelsen af væskebalancen får mange muligheder.
Canazei ligger midt i verdens største skiområde og byder på 1220 km velpræparerede pister, og mulighederne er uendelige.
Jeg har selv været der et par gange og det er et lækkert ski område for de erfarne skiløbere med masser af pister at løbe på og mulighed for at komme helt op i 3.300 meters højde. Liftsystemet er nyt og moderne og vil afkræfte alle fordomme om italiensk ineffektivitet - det fås ganske enkelt ikke bedre
For at bevare det sociale element ved klubturene har vi valgt at booke et mindre hotel i Canezei med plads til ca. 30 personer.
Hotel Locanda degli Artisti er et hyggeligt, lille, familiedrevet hotel bestyret af den fantastiske kok Sergio Rosso og hans kone Emanuela.
Hotellet har en optimal beliggenhed tæt på centrum og ca. 350 meter fra gondol liften og skovløjen ned til byen, men samtidig er der
fred og ro om aftenen, så vi kan være friske og veludhvilede til næste dags strabadser på pisterne. For de af jer der vil undgå at slæbe
ski og gå i skistøvler vil der være mulighed for at opbevare ski og støvler i en shop ved siden af gondol liften.
Hotellet skaber en hyggelig og varm atmosfære omkring vores skiferie og har egen husbar og TV-stue.
I restauranten serveres en god morgenbuffet bestående af juice, te, kaffe, varm chokolade, mælk, yoghurt, frugt, salami, skinke,
ost, æg med bacon, cornflakes, smør, marmelade og honning. Om aftenen serveres en 3-retters menu med pasta, hovedret og dessert samt
salatbuffet. Der kan vælges mellem to forskellige retter hver aften.
Rejse | Afgang | Ankomst | Tm. | Flynr |
Udrejse 11.03.2017 | 11:10 - Kastrup | 13:05 - Verona | 2 | AB2004 - |
Hjemrejse 18.03.2017 | 13:50 - Verona | 15:45 - Kastrup | 2 | AB2004 - |
Check-in: Check-in åbner 2 timer før afrejse, og skal ske senest 1 time før afgang. Vi anbefaler, at I møder i god tid.
Check-in foregår med pas og rejsebevis i lufthavnen.
Bagage: Der må medbringes 15 kg. bagage + 5 kg. håndbagage. De 15 kg. skal være i én taske eller kuffert. Alt udover dette vil
blive afvist. Det er muligt at tage sine skistøvler med som håndbagage, så længe de overholder reglerne for vægt og mål, som på
dette fly er 55x40x23 cm