Velkommen ...
... til Glostrup Skiclubs hjemmeside. Glostrup Skiclub har ca. 400 medlemmer og vores primære aktiviteter er indenfor alpint skiløb, skigymnastik og løb.

Du kan læse mere om hvad vi laver under de forskellige menu-punkter ovenfor.

Husk! at tilmelde dig til vinterens skiture.
Klik straks her.

Du er besøgende nr. 332904 siden 1/8 2004.

 Følg Glostrup Skiclub på facebook

Det sker ... Kalender
I DAG09:31

Løb i Vestskoven. Vi starter ved naturskolen ved Herstedhøje. Det er her.

Tir 7/219:00

Skigymnastik. Konditions-, styrke og skadeforbyggende træning med instruktør. I Ejby-hallen, Mosetoften 35, 2600 Glostrup.

Tor 9/220:00

Hockey - afholdes i Ejby-hallen, Mosetoften 35, 2600 Glostrup.

Nyheder
Kom til nytårskur ved naturcenter Herstedhøje26/12 2022
Nytårskur🤩
Traditionen tro, skal vi da ønske hinanden godt nytår🍾🎉
Dette kommer til at foregå i bålhytten på naturcenter Herstedhøje, Herstedhøje Allé 1, Albertslund den 8/1-23 kl 11. Clubben vil byde på lidt til ganen.
Godt nytår

TRØJEN ALLE HAR VENTET PÅ!11/11 2022

SÅ ER DEN HER - TRØJEN VI ALLE HAR VENTET PÅ!

Det er nu muligt at købe en løbe/træningstrøje fra mærket Craft til den nette sum af 200 kr. og for ekstra 40 kr. kan dit navn komme på ryggen.

Den er rød og findes i herre og dame model og både i t-shirt og singlet

Det er med stor glæde at vi har fået 4 sponsorer, så prisen kan holdes nede.
En stor tak til:
FotoJan.dk v/ Jan Lennart Pedersen
KarenKofod.dk kropsterapeut udd, v/Body-sds
Alt i Mad v/ Jette Jensen
Nofred v/ Morten Larsen

Har dette interesse, så kontakt Jan Budde på mail janbudde68@hotmail.com og angiv størrelse, singlet eller t-shirt eller begge dele og hvilket navn du evt. ønsker at få på.

Opkrævning på trøjen kommer senere

Med venlig hilsen
Budde

Løbetrøje frontLøbetrøje bag


Tilmelding til Opstartsfest sæson 2022/20231/9 2022

Så er tilmeldingen til årets opstartsfest åben.

5. november kl. 17.30 afholder vi opstartsfest for hele klubben – det bliver både for medlemmer og gæster udefra – til differentierede priser, på hhv. 400 og 500 kr.

Der vil være lækker mad og fri bar med høflig selvbetjening i øl, vand og drinks .. og dj Maxø.

Link er lige her: https://glostrupskiclub.dk/aktiviteter/opfest2022

Psst. Sig det videre...


Næste års ture19/6 2022
Kalder alle skihajer
Så er det på lørdag den 25. juni kl. 8.00, der bliver åbnet for tilmeldinger til vinterens skiture til Wagrain (uge 4), Schladming (uge 7) og Alba i Canazei (uge 10).
Så frem med skibukserne og skibrillerne og tilmeld jer Danmarks fedeste skiture på lørdag kl. 8.00.

Læs mere ..

Nytårhilsen fra bestyrelsen16/1 2022

Kære skihajer!

Så er der gået endnu et år, der desværre igen har stået i Corona'ens tegn. Vi har igen haft begrænsninger på hvilke arrangementer vi har kunne gennemføre, men det alt overskyggende har været de manglende skiture. Vi håbede til det sidste, men det var desværre ikke muligt at gennemføre turene som planlagt. Det eneste lyspunkt var en fuld refusion af de indbetalte midler. Flot arbejde af tur-arrangørerne.  

Som tidligere udmeldt, har bestyrelsen arbejdet på et nyt skisæt, og det ser ud til at vi har fundet et sæt der kan udføres i klubfarver!!!!! Mere om dette senere.....

Vi fik endelig afholdt en klubfest igen. Det blev et brag af en genstarts-fest, med højt humør og masser af dans. Der var bred enighed om at festen var en total succes, og den bar da også præg af, at folk virkeligt trængte til at komme ud og lege igen. Vi har tænkt os at prøve at gentage succesen med en afslutningsfest i april/maj – vi kæmper lidt med at finde ledige lokaler, men håber på snart at kunne melde en dato ud.

Vi håber fra bestyrelsens side, at vi får gennemført nogle gode ture i år. Vi ved at turlederne kæmper med næb og klør, for at navigere i virvaret af Coronaregler på destinationerne – tak for det!
Wagrain er lige om hjørnet, og vi er sikre på, at trods lidt reduceret deltagerantal, grundet nedsat kapacitet hos Tauernblick, skal Hugo nok få lavet en fantastisk tur som sædvanligt.
De øvrige ture er jo også udsolgt, og det glæder at se hvor stor opbakning der er til disse, så vi krydser fingre for, at de kan afvikles og er sikre på at de bliver outstanding.  

Der har været mere eller mindre aktivitet om søndagen ude på HH 9.31, og det har været dejligt at se at folk har medbragt kaffe og enkelte dage også været kage eller andet lækkert til ganen.
Der blev i en kort periode åbnet op i cafeen på HH, og det gjorde jo så at vi trak indenfor og støttede biksen.

Vi valgte i år at holde det årlige Nytårskur søndag d.9 januar, og man må sige at det var en kæmpe succes. Vi nåede op på ca. 25 personer,der efter deres respektive gå/løbeture kunne komme retur til en af hytterne, hvor vi havde tændt op i grillen og grillet pølser, disket op med div. våde varer og lækker kage og hjemmebag.
Der blev skålet i champagne og ønsket Godt Nytår til alle mens bålet buldrede løs.
En fantastisk søndag, hvor der også dukkede nye ansigter op. Dejligt 

Stor tak til alle og specielt dem som havde medbragt kaffe, kage og andre lækkerier.

Skigym kører bare derud af og stadig hver tirsdag kl.19 til 21.
Der har været et fint fremmøde, og der bliver arbejdet hårdt når vi kommer igang. Vi har desværre måtte holde en ufrivillig pause på nogle uger grundet corona og forbuddet mod at dyrke sport indedøre. Der er heldigvis åbnet op igen og vi er vendt stærkt tilbage.
En stor opfordring til vores medlemmer at komme og være med , da det virkelig kan gavne skiløbet.

Med TAK for det gamle år og håb om snarligt gensyn ønskes et godt Nytår til alle Skihajer!

Venlig hilsen bestyrelsen


Formandens nytårstale31/12 2020

Hej alle glade hajer!!!!!

Dette er Formandens nytårstale.....helt så formelt bliver det nok ikke, men jeg vil gøre et forsøg på at bringe de sidste opdateringer ud til stimen.

Da Mette jo som bekendt har lukket landet, har vi også lukket for skiklubbens aktiviteter for nu. Det eneste der sker i klub-regi er søndagsløb, og der er selvfølgelig begrænset deltagelse. Vores fester blev aflyst - både forår og efterår - der var en gi-haj fest arrangeret til her i januar som også er aflyst, og den ellers så populære skigymnastik har også måtte gå i hi.

I det hele taget er det en dårlig tid at være skiklub, da chancen for at vores ture bliver gennemført bliver mindre og mindre. Nogle vil mene at der stadig er håb (jeg tilhøre nogle) og det kan man så vælge at klamre sig til.

At være en skiklub i en tid hvor man næsten ikke kan gennemføre nogen aktiviteter, giver naturligvis en del udfordringer. Vi prøver at møde dem, men vi vil fra bestyrelsen naturligvis gerne modtage forslag til aktiviteter, der kan udføres i denne Corona tid.

Til sidst vil jeg ønske alle medlemmer, et godt og lykkebringende nytår, med håbet om at 2021 giver flere muligheder end begrænsninger.

En speciel hilsen skal dog gå til Claus Spiegelhauers familie. Det var med tungt hjerte jeg læste om hans bortgang. Han var et pragtfuldt menneske, med overskud og en givende natur. Han var en fornøjelse at være sammen med, både med og uden ski, og mine tanker og bedste ønsker går ud til jer alle. Ære være hans minde.


Aflysning af skigymnastik og hockey8/12 2020

På grund af de nye Corona tiltag fra myndighederne, er vi desværre nødt til at aflyse skigymnastik og hockey fra og med dags dato. Dette er indtil videre gældende til og med 3. januar 2021.
Søndagsløb på Hersted Høje er et udendørs arrangement og gennemføres derfor indtil videre som planlagt med forsigtighed.
I forhold til restriktionerne kunne skigymnastik gennemføres i aften (d. 8/12), men dette aflyses for at holde os på den sikre side. Smittespredningen er jo ikke mindre i dag end i morgen.


Mindeord for Claus Spiegelhauer11/11 2020

Claus Spiegelhauer klubbens første formand døde pludseligt og uden nogen forvarsler mandag aften den 2. november, fordi han blev ramt af en alvorlig hjerneblødning.
Claus var en af de primære kræfter i forbindelse med stiftelsen af klubben i 1983, og var formand for klubben i mange år.
Som de fleste ved var Claus aktiv på alle områder, og han var også primus motor for bl.a. skigymnastikken. Dengang var Glostrup Skiclub ubestridt den førende på området, og vi underviste andre klubber i vores koncept i barmarkstræning.
Også som turarangør var Claus aktiv og stod bag mange af klubbens legendariske skiture til blandt andet østrigske Westendorf.
Mange deltagere på klubbens ture vil også kunne huske Claus som en inspirerende skiinstruktør, der altid bidrog med viden og god stemning på klubbens ture.

Vore tanker går til Claus familie.
Æret være Claus' minde.

Bestyrelse og medlemmer i Glostrup Skiclub


Opstart Skigymnastik og hockey9/10 2020

Så er det tiden hvor skigymnastik og hocky starter op, henholdsvis tirsdag d. 20. oktober kl. 19:00 og torsdag d. 22. oktober. Se alle datoer i aktivitetskalenderen.
Pga. Covid-19 skal du møde op omklædt og der er ikke mulighed for bad.


Aflyst fest lørdag d. 14. november 202023/9 2020

Set i lyset af det stigende smittetryk og regeringens yderligere tiltag for at dæmpe smittetrykket har vi besluttet at aflyse festen i november.

Vi håber at det bliver muligt at gennemføre en fest til foråret i stedet for.

Indtil videre forventer vi at kunne starte skigymnastik og hockey som vanligt efter efterårsferien.

Skigymnastik starter 20/10, hockey starter 22/10 og generalforsamling holdes 22/10 kl 18.00 i Ejby hallen,
Disse aktiviteter vil blive gennemført iht. Sundhedsstyrelsens retningslinjer.

vh formand Erling


Generalforsamling 202017/9 2020

Den årlige generalforsamling i Glostrup Skiclub afholdes torsdag d. 22. oktober kl. 18.00 i mødelokalet ved Ejbyhallen, Mosetoften 35, 2600 Glostrup

Dagsorden:

1. Valg af dirigent.
2. Bestyrelsens beretning om foreningens arbejde i det forløbne år.
3. Forelæggelse af det reviderede regnskab.
4. Planer for det kommende år.
5. Behandling af indkomne forslag.
6. Fastsættelse af kontingent og indskud.
7. Valg af formand/kasserer.
8. Valg af bestyrelsesmedlemmer.
9. Valg af 2 suppleanter.

10. Valg af revisor og revisorsuppleant.
11. Eventuelt.

Forslag der ønskes behandlet skal være formanden i hænde senest 7 dage før generalforsamlingen.
Skiclubben vil være vært for lidt mad og drikke. Af hensyn til indkøb af dette, bedes tilmelding til generalforsamlingen ske pr. mail senest 19/10 til formand@glostrupskiclub.dk


Formandens sensommerklumme 20204/7 2020

Nu er vi så småt ved at komme tilbage til normale tilstande. Sommeren er kommet, onsdagsløb er startet op og næste års ture er kommet op på hjemmesiden og Wagrain turen er allerede udsolgt. Vi får de sædvanlige tre ture til Wagrain i uge 4, Schladming i uge 7 og i uge 10 tager vi til en uprøvet destination: Sauze Doulx.

Vi har efter møde med alle turledere sikret at vores depositum er sikret såfremt næste års skiture må aflyses hvis der kommer en anden Covid19 bølge, så en opfordring herfra er at i tilmelder jer turene hurtigt. Jeg var selv så uheldig at miste mine skiferier i år grundet skader og nedlukning så jeg glæder mig allerede nu til at få sne under skiene til næste år. Set i bakspejlet var vi klubben heldige med at vi fik afviklet alle vores ture dog med et stort afbud til Frankrigs turen i marts, hvor 6 skihajer endte i et chalet med plads til 14 !

Som en konsekvens af Covid19 nedlukningen måtte vi desværre aflyse vores vanlige afslutningsfest i foråret. Vi er ved at undersøge muligheden for at få en ny dato og vil informere med det samme vi får en dato på plads.

Selvom det er langt til at vi starter skigymnastik og hockey op, er det dejligt at kunne informere jer om at vi allerede nu har fået godkendt vores haltider i Ejby-hallen for de næste 2 år. Glostrup kommune har endnu engang støttet os med indkøb af rekvisitter til skigymnastikken så nu kører jeg rundt med 6 bodybars i min bil som bare venter på at blive brugt. En tak til Glostrup kommune og Peter Madsen som sørger for at vi til stadighed kan få støtte fra kommunen.

Hvis i går med en god ide til en aktivitet vi kunne starte op i klubben, men mangler rekvisitter, så tag fat i en fra bestyrelsen og så vil vi sende en ansøgning til kommunen.

Til sidst vil jeg opfordre jer alle til at få smidt nogle af Corona kiloene og møde op til onsdag og/eller søndagsløb. Støt op om vores skiklub, inviter venner og familie med til løb / skigymnastik og festen. Vi har en god mulighed i at få engageret venner, familie der gerne vi i gang efter Covid19 nedlukningen.

Og til slut en tak til alle klubbens Gi-Hajer, uden jer ingen klub !

God sommer
Formand Erling


Se mere om og tilmeld dig til årets skiture17/6 2020

Information om den kommende sæsons skiture er nu tilgængelig på klubbens hjemmeside.

Det drejer sig om turene til Wagrain uge 4, Schladming uge 7 og Sauze d'Oulx uge 10. Læs straks mere om de forrygende ture og gør dig klar til tilmelding søndag d. 20. juni kl. 08:00

Medlemmer der har deltaget på Wagrain turen i 2020 vil have prioritet ved en evt. overtegning af Wagrain turen, men kun såfremt de tilmelder sig på første tilmeldingsdag d. 20/6. Efter denne dato vil alle medlemmer have den samme prioritet.Onsdagsløb 202017/5 2020

Ventetiden er ovre og vi starter nu løbesæsonen i Brøndbyskoven.
Som alle andre år løber vi onsdage og vi starter første gang onsdag 20 maj. 

Vi mødes på P-pladsen ved Vestvolden kl. 18. Man vælger selv tempoet og hvor langt, man vil løbe (eller gå).

                                                                Løbeministeriet

 


Clubmesterskaber i Golf1/5 2020

Traditionen med uoffcielle klubmesterskaber i golf genoptages. Siemen står som tidligere for forberedelse og arrangent. Det foregår i Nivå d. 16 august. Følg linken nedenfor for at læse mere og tilmelde dig.


Læs mere ..