Velkommen ...
... til Glostrup Skiclubs hjemmeside. Glostrup Skiclub har ca. 400 medlemmer og vores primære aktiviteter er indenfor alpint skiløb, skigymnastik og løb.

Du kan læse mere om hvad vi laver under de forskellige menu-punkter ovenfor.

Husk afslutningsfest d. 9 april, se indbydelse og tilmeld dig her.

Du er besøgende nr. 307071 siden 1/8 2004.

 Følg Glostrup Skiclub på facebook

Obs! Alle vinterens ture er nu udsolgt, men du kan stadig skrive dig på venteliste her.

Det sker ... Kalender
Ons 25/518:00

Løb i brøndbyskoven.   Det er her.

Ons 1/618:00

Løb i brøndbyskoven.   Det er her.

Ons 8/618:00

Løb i brøndbyskoven.   Det er her.

Nyheder
Nytårhilsen fra bestyrelsen16/1 2022

Kære skihajer!

Så er der gået endnu et år, der desværre igen har stået i Corona'ens tegn. Vi har igen haft begrænsninger på hvilke arrangementer vi har kunne gennemføre, men det alt overskyggende har været de manglende skiture. Vi håbede til det sidste, men det var desværre ikke muligt at gennemføre turene som planlagt. Det eneste lyspunkt var en fuld refusion af de indbetalte midler. Flot arbejde af tur-arrangørerne.  

Som tidligere udmeldt, har bestyrelsen arbejdet på et nyt skisæt, og det ser ud til at vi har fundet et sæt der kan udføres i klubfarver!!!!! Mere om dette senere.....

Vi fik endelig afholdt en klubfest igen. Det blev et brag af en genstarts-fest, med højt humør og masser af dans. Der var bred enighed om at festen var en total succes, og den bar da også præg af, at folk virkeligt trængte til at komme ud og lege igen. Vi har tænkt os at prøve at gentage succesen med en afslutningsfest i april/maj – vi kæmper lidt med at finde ledige lokaler, men håber på snart at kunne melde en dato ud.

Vi håber fra bestyrelsens side, at vi får gennemført nogle gode ture i år. Vi ved at turlederne kæmper med næb og klør, for at navigere i virvaret af Coronaregler på destinationerne – tak for det!
Wagrain er lige om hjørnet, og vi er sikre på, at trods lidt reduceret deltagerantal, grundet nedsat kapacitet hos Tauernblick, skal Hugo nok få lavet en fantastisk tur som sædvanligt.
De øvrige ture er jo også udsolgt, og det glæder at se hvor stor opbakning der er til disse, så vi krydser fingre for, at de kan afvikles og er sikre på at de bliver outstanding.  

Der har været mere eller mindre aktivitet om søndagen ude på HH 9.31, og det har været dejligt at se at folk har medbragt kaffe og enkelte dage også været kage eller andet lækkert til ganen.
Der blev i en kort periode åbnet op i cafeen på HH, og det gjorde jo så at vi trak indenfor og støttede biksen.

Vi valgte i år at holde det årlige Nytårskur søndag d.9 januar, og man må sige at det var en kæmpe succes. Vi nåede op på ca. 25 personer,der efter deres respektive gå/løbeture kunne komme retur til en af hytterne, hvor vi havde tændt op i grillen og grillet pølser, disket op med div. våde varer og lækker kage og hjemmebag.
Der blev skålet i champagne og ønsket Godt Nytår til alle mens bålet buldrede løs.
En fantastisk søndag, hvor der også dukkede nye ansigter op. Dejligt 

Stor tak til alle og specielt dem som havde medbragt kaffe, kage og andre lækkerier.

Skigym kører bare derud af og stadig hver tirsdag kl.19 til 21.
Der har været et fint fremmøde, og der bliver arbejdet hårdt når vi kommer igang. Vi har desværre måtte holde en ufrivillig pause på nogle uger grundet corona og forbuddet mod at dyrke sport indedøre. Der er heldigvis åbnet op igen og vi er vendt stærkt tilbage.
En stor opfordring til vores medlemmer at komme og være med , da det virkelig kan gavne skiløbet.

Med TAK for det gamle år og håb om snarligt gensyn ønskes et godt Nytår til alle Skihajer!

Venlig hilsen bestyrelsen


Kom til nytårskur ved naturcenter Herstedhøje1/1 2022
Kære alle. Godt nytår herfra☺️
Kom til nytårskur ved naturcenter Herstedhøje. Søndag 9/1 kl 10.30
Der vil være fysiske aktiviteter kl 9.31, i form af en gå- eller løbetur.
Det vil blive serveret lidt drikkelse, samt pølser lavet over bål. Alle er velkomne🤗
Godt nytår

Aflysning af indendørs aktiviteter i Glostrup Skiclub frem til 5. Januar 202220/12 2021

Kære alle.

På baggrund af anbefalinger fra Kulturministeriet om aflysning af idrætsaktiviteter pga. COVID-19 situationen aflyses alle indendørs arrangementer i Glostrup Sciklub til og med 4. januar 2022.

I ønskes alle Glædelig Jul og Godt Nytår.

Med venlig hilsen

Glostrup Skiclub


Genstartsfest, 20. november14/11 2021

Kære deltagere i Genstartsfesten.

Da vi jo alle “skal passe på hinanden”, har vi besluttet, at det vil være rettidig omhu at bede alle deltagere om at vise Coronapas ved ankomst til festen. Der vil være håndsprit flere steder i lokalet.

Vi glæder os til at feste med jer !!!

Venlig hilsen

Glostrup Skiclub


Nyhedsbrev Glostrup Skiclub – september 2021.28/9 2021

Kære alle skihajer.

Så har vi passeret vinterjævndøgn – nu begynder heydays for en skiclub. 

I Brøndbyskoven løbes der fortsat hver onsdag selv om det bliver tidligt mørkt. Det fortsætter oktober ud. Husk mødetid er kl. 17. Løbeministeriet har her udover kl. 9.31 løb ved Herstedhøje hver søndag – det kører  hele året. 

Tirsdag d. 26 oktober starter skitræningen i Ejbyhallen. Vi har hyret Casper fra ProAlign som træner. Flere af jer har stiftet bekendtskab med ham ifm. forårsskitræningen, som vi afviklede udendørs. Skitræningen kører hver tirsdag 19-21 hele vinterhalvåret. 

To dage efter altså torsdag den 28. oktober kl. 20 starter Hockey op i Glostruphallen. Det fortsætter også hver uge i vinterhalvåret.

Samme dag, som Hockey starter, bliver der kl. 18 afholdt generalforsamling. Indkaldelse til denne er ved blive udfærdiget. 

20. november kl. 17.30 afholder vi Genstartsfest for hele klubben – det bliver både for medlemmer og gæster udefra – til differentierede priser, på hhv. 300 og 400 kr. Den skal have en ordentlig en på frakken oven på al Coronaen, så det bliver garanteret festligt med masser af dans til både band og DJ. Invitation vil blive udsendt så snart vi har detaljerne på plads og man kommer til at kunne tilmelde sig via hjemmesiden.

Der har været stor efterspørgsel på klubturene. Turene til Wagrain og La Tania er fuldtegnede. Der er fortsat få ledige pladser på familieturen til Schladming i uge 7. Tilmelding foregår på hjemmesiden glostrupskiclub.dk

Ellers kan vi berette at har vi holdt bestyrelsesmøde 14/9 og der var, udover at få sat vinteraktiviteter i skema, mange emner oppe, en del med bred interesse for medlemmerne og dem deler vi her.

Information til medlemmerne skal styrkes. Vi skal have bedre styr på vores måde at distribuere informationen på, det er fint at vi bruger facebook, men vi skal samtidigt sikre at al information fra klubben kommer ud på mail. Ansvaret for nyhedsformidling er nu entydigt placeret i bestyrelsen.

Derudover skal vi have udarbejdet velkomstmateriale til nye medlemmer, så man nemmer kan navigere i klubbens sociale liv,

Ny klubskitøj. Ultimo oktober vil bestyrelsen besøge grossisten for Columbia for at udvælge lækre designer i god kvalitet til både til herrer og damer. Herefter forestår et arbejde med at finde tøjsponsorer. Primo december regner vi med at kunne præsentere et tilbud til medlemmerne, der får mulighed for at prøve varerne inden endelig bestilling, som skal være klar 15. januar. Dragterne forventes klar til levering efteråret 22.

Jens har gang i idé om at arrangere skitur for ældre. Helt konkret har han kontakt til Ældresagen ,for at høre om der er basis for et koncept.  Spændende hvad det kan give af muligheder for klubben.

Vi kan også berette at bestyrelsen har afholdt Gi’Haj arrangement for de, som gør en ekstra indsats for klubbens liv. Det blev en forrygende eftermiddag / aften med sejlads i København og efterfølgende spisning. 

 

I skrivende stund er flere af os i klubben ved at pakke nellikerne, vi skal nemlig med på Hugos løbearrangement til Berlin. Hugo har som sædvanligt skruet et arrangement sammen, hvor barren er sat højt, både løbe- og festmæssigt. Vi får i år forstærkning af Gazellerne – en løbeklub fra Dragør, som blandt andet involverer de legendariske Backseat Boys. Det skal nok blive sjovt. Hugo har annonceret at det bliver den sidste tur han arrangerer – stor tak for alle de gode ture som han har taget den store tørn at arrangere. Det bliver svært at matche og vi må om der er andre der kan tage over – alternativt, kan det være at der bliver taget initiativ til at arrangere tur til Berlin Half – der er nok flere løberkandidater i klubben til det.

Og her kommer et lille indlæg fra Løbeministeren:

Kære Klubmedlemmer

NU HAR VI LIGGET STILLE LÆNGE NOK, OG VI SKAL UD OG RØRE STÆNGERNE!!!!!!!!!!!

Så her er et par forslag til et par efterårs løbe/gå arrangementer.

Sydkystløbet i Greve Søndag d.17 oktober.

Et arrangement hvor der både er flere løbsafstande og en enkelt Gå rute på ca.6 km. Et dejligt gå/løb i fladt terræn og med dejlige omgivelser. 

Mere info kan findes på Sydkystløbets hjemmeside, hvor man kan se evt.afstande og billeder fra tidligere løb.

Gribskovløbet som ligger mellem Hillerød og Kragerup, som ligger søndag d.24 oktober. : Dette løb er på 2 løbeafstande, en på 11,9 km og en på 7,6 km, derudover er der også børnerute på 2,8 km hvis man har børn der kunne tænke sig at få rørt stængerne. Dette løb foregår som sagt i Gribskov og varmt anbefales, man skal dog være obs på at det er på grus/jordstiger samt andet underlag, som kan være noget smattede, specielt hvis det har regnet.

Mere info på dette løb forefindes på Gribskovløbets hjemmeside.

Hvis man er interesseret i et eller begge løb, og har lyst til at joine Løbeministeren, så ville det være super.

Begge løb er for egen regning og man går selv ind på Tilmeldingssiden og melder sig på til den distance man ønsker.

Under rubrikken KLUBNAVN skriver man selvfølgelig Glostrup Skiclub

Man er meget velkommen til sende mig en mail eller Facebook besked ved tvivl spørgsmål, eller bare skrive om man deltager.

Mvh. Løbeministeren (Jan Budde)

PS. Vi skal hilse fra Hansi og fortælle, at Hørsholmløbet afvikles nu på sørdag den 3. oktober kl. 14:30 – mere info hos Hansi og på hjemmesiden horsholmlobet.dk, hvor I også kan tilmelde jer. 

 

Med ønsket om en fin start på efteråret

Venlig hilsen 

Glostrup Skiclub


Formandens nytårstale31/12 2020

Hej alle glade hajer!!!!!

Dette er Formandens nytårstale.....helt så formelt bliver det nok ikke, men jeg vil gøre et forsøg på at bringe de sidste opdateringer ud til stimen.

Da Mette jo som bekendt har lukket landet, har vi også lukket for skiklubbens aktiviteter for nu. Det eneste der sker i klub-regi er søndagsløb, og der er selvfølgelig begrænset deltagelse. Vores fester blev aflyst - både forår og efterår - der var en gi-haj fest arrangeret til her i januar som også er aflyst, og den ellers så populære skigymnastik har også måtte gå i hi.

I det hele taget er det en dårlig tid at være skiklub, da chancen for at vores ture bliver gennemført bliver mindre og mindre. Nogle vil mene at der stadig er håb (jeg tilhøre nogle) og det kan man så vælge at klamre sig til.

At være en skiklub i en tid hvor man næsten ikke kan gennemføre nogen aktiviteter, giver naturligvis en del udfordringer. Vi prøver at møde dem, men vi vil fra bestyrelsen naturligvis gerne modtage forslag til aktiviteter, der kan udføres i denne Corona tid.

Til sidst vil jeg ønske alle medlemmer, et godt og lykkebringende nytår, med håbet om at 2021 giver flere muligheder end begrænsninger.

En speciel hilsen skal dog gå til Claus Spiegelhauers familie. Det var med tungt hjerte jeg læste om hans bortgang. Han var et pragtfuldt menneske, med overskud og en givende natur. Han var en fornøjelse at være sammen med, både med og uden ski, og mine tanker og bedste ønsker går ud til jer alle. Ære være hans minde.


Aflysning af skigymnastik og hockey8/12 2020

På grund af de nye Corona tiltag fra myndighederne, er vi desværre nødt til at aflyse skigymnastik og hockey fra og med dags dato. Dette er indtil videre gældende til og med 3. januar 2021.
Søndagsløb på Hersted Høje er et udendørs arrangement og gennemføres derfor indtil videre som planlagt med forsigtighed.
I forhold til restriktionerne kunne skigymnastik gennemføres i aften (d. 8/12), men dette aflyses for at holde os på den sikre side. Smittespredningen er jo ikke mindre i dag end i morgen.


Mindeord for Claus Spiegelhauer11/11 2020

Claus Spiegelhauer klubbens første formand døde pludseligt og uden nogen forvarsler mandag aften den 2. november, fordi han blev ramt af en alvorlig hjerneblødning.
Claus var en af de primære kræfter i forbindelse med stiftelsen af klubben i 1983, og var formand for klubben i mange år.
Som de fleste ved var Claus aktiv på alle områder, og han var også primus motor for bl.a. skigymnastikken. Dengang var Glostrup Skiclub ubestridt den førende på området, og vi underviste andre klubber i vores koncept i barmarkstræning.
Også som turarangør var Claus aktiv og stod bag mange af klubbens legendariske skiture til blandt andet østrigske Westendorf.
Mange deltagere på klubbens ture vil også kunne huske Claus som en inspirerende skiinstruktør, der altid bidrog med viden og god stemning på klubbens ture.

Vore tanker går til Claus familie.
Æret være Claus' minde.

Bestyrelse og medlemmer i Glostrup Skiclub


Opstart Skigymnastik og hockey9/10 2020

Så er det tiden hvor skigymnastik og hocky starter op, henholdsvis tirsdag d. 20. oktober kl. 19:00 og torsdag d. 22. oktober. Se alle datoer i aktivitetskalenderen.
Pga. Covid-19 skal du møde op omklædt og der er ikke mulighed for bad.


Aflyst fest lørdag d. 14. november 202023/9 2020

Set i lyset af det stigende smittetryk og regeringens yderligere tiltag for at dæmpe smittetrykket har vi besluttet at aflyse festen i november.

Vi håber at det bliver muligt at gennemføre en fest til foråret i stedet for.

Indtil videre forventer vi at kunne starte skigymnastik og hockey som vanligt efter efterårsferien.

Skigymnastik starter 20/10, hockey starter 22/10 og generalforsamling holdes 22/10 kl 18.00 i Ejby hallen,
Disse aktiviteter vil blive gennemført iht. Sundhedsstyrelsens retningslinjer.

vh formand Erling


Generalforsamling 202017/9 2020

Den årlige generalforsamling i Glostrup Skiclub afholdes torsdag d. 22. oktober kl. 18.00 i mødelokalet ved Ejbyhallen, Mosetoften 35, 2600 Glostrup

Dagsorden:

1. Valg af dirigent.
2. Bestyrelsens beretning om foreningens arbejde i det forløbne år.
3. Forelæggelse af det reviderede regnskab.
4. Planer for det kommende år.
5. Behandling af indkomne forslag.
6. Fastsættelse af kontingent og indskud.
7. Valg af formand/kasserer.
8. Valg af bestyrelsesmedlemmer.
9. Valg af 2 suppleanter.

10. Valg af revisor og revisorsuppleant.
11. Eventuelt.

Forslag der ønskes behandlet skal være formanden i hænde senest 7 dage før generalforsamlingen.
Skiclubben vil være vært for lidt mad og drikke. Af hensyn til indkøb af dette, bedes tilmelding til generalforsamlingen ske pr. mail senest 19/10 til formand@glostrupskiclub.dk


Formandens sensommerklumme 20204/7 2020

Nu er vi så småt ved at komme tilbage til normale tilstande. Sommeren er kommet, onsdagsløb er startet op og næste års ture er kommet op på hjemmesiden og Wagrain turen er allerede udsolgt. Vi får de sædvanlige tre ture til Wagrain i uge 4, Schladming i uge 7 og i uge 10 tager vi til en uprøvet destination: Sauze Doulx.

Vi har efter møde med alle turledere sikret at vores depositum er sikret såfremt næste års skiture må aflyses hvis der kommer en anden Covid19 bølge, så en opfordring herfra er at i tilmelder jer turene hurtigt. Jeg var selv så uheldig at miste mine skiferier i år grundet skader og nedlukning så jeg glæder mig allerede nu til at få sne under skiene til næste år. Set i bakspejlet var vi klubben heldige med at vi fik afviklet alle vores ture dog med et stort afbud til Frankrigs turen i marts, hvor 6 skihajer endte i et chalet med plads til 14 !

Som en konsekvens af Covid19 nedlukningen måtte vi desværre aflyse vores vanlige afslutningsfest i foråret. Vi er ved at undersøge muligheden for at få en ny dato og vil informere med det samme vi får en dato på plads.

Selvom det er langt til at vi starter skigymnastik og hockey op, er det dejligt at kunne informere jer om at vi allerede nu har fået godkendt vores haltider i Ejby-hallen for de næste 2 år. Glostrup kommune har endnu engang støttet os med indkøb af rekvisitter til skigymnastikken så nu kører jeg rundt med 6 bodybars i min bil som bare venter på at blive brugt. En tak til Glostrup kommune og Peter Madsen som sørger for at vi til stadighed kan få støtte fra kommunen.

Hvis i går med en god ide til en aktivitet vi kunne starte op i klubben, men mangler rekvisitter, så tag fat i en fra bestyrelsen og så vil vi sende en ansøgning til kommunen.

Til sidst vil jeg opfordre jer alle til at få smidt nogle af Corona kiloene og møde op til onsdag og/eller søndagsløb. Støt op om vores skiklub, inviter venner og familie med til løb / skigymnastik og festen. Vi har en god mulighed i at få engageret venner, familie der gerne vi i gang efter Covid19 nedlukningen.

Og til slut en tak til alle klubbens Gi-Hajer, uden jer ingen klub !

God sommer
Formand Erling


Se mere om og tilmeld dig til årets skiture17/6 2020

Information om den kommende sæsons skiture er nu tilgængelig på klubbens hjemmeside.

Det drejer sig om turene til Wagrain uge 4, Schladming uge 7 og Sauze d'Oulx uge 10. Læs straks mere om de forrygende ture og gør dig klar til tilmelding søndag d. 20. juni kl. 08:00

Medlemmer der har deltaget på Wagrain turen i 2020 vil have prioritet ved en evt. overtegning af Wagrain turen, men kun såfremt de tilmelder sig på første tilmeldingsdag d. 20/6. Efter denne dato vil alle medlemmer have den samme prioritet.Onsdagsløb 202017/5 2020

Ventetiden er ovre og vi starter nu løbesæsonen i Brøndbyskoven.
Som alle andre år løber vi onsdage og vi starter første gang onsdag 20 maj. 

Vi mødes på P-pladsen ved Vestvolden kl. 18. Man vælger selv tempoet og hvor langt, man vil løbe (eller gå).

                                                                Løbeministeriet

 


Clubmesterskaber i Golf1/5 2020

Traditionen med uoffcielle klubmesterskaber i golf genoptages. Siemen står som tidligere for forberedelse og arrangent. Det foregår i Nivå d. 16 august. Følg linken nedenfor for at læse mere og tilmelde dig.


Læs mere ..