Velkommen ...
... til Glostrup Skiclubs hjemmeside. Glostrup Skiclub har ca. 400 medlemmer og vores primære aktiviteter er indenfor alpint skiløb, skigymnastik og løb.

Du kan læse mere om hvad vi laver under de forskellige menu-punkter ovenfor.

Husk! at tilmelde dig til vinterens skiture.
Klik straks her.

Du er besøgende nr. 285015 siden 1/8 2004.

 Følg Glostrup Skiclub på facebook

Det sker ... Kalender
Tir 16/1100:00

Skigymnastik aflyst

Lør 20/1118:00

Genstartsfest, mere info følger.

Nyheder
Næste års ture18/5 2021
Kalder alle skihajer

Så er det på lørdag kl. 8.00 der bliver åbnet for tilmeldinger til vinterens skiture til Wagrain (uge 4), Schladming (uge 7) og La Tania (uge 13).

Så frem med skibukserne og skibrillerne og tilmeld jer Danmarks fedeste skiture på lørdag kl. 8.00.

Læs mere ..

Udendørs skigymnastik14/3 2021

Endelig kan vi træne sammen igen - dog ikke i Ejbyhallen, men sammen.
Vi har allieret os med ProAlign, som giver os 1 - 1½ times træning udendørs.
Kom glad. Husk påklædning efter vejret og vand.

Skallerne 14, 2620 Albertslund


Så kan der igen bestilles nyt skitøj 26/2 2021

Det er tid til at ski klubben skal tilbyde alle medlemmer den flotte nye klubdragt

Ligesom sidst, vil den bestå af: jakke og bukser, samt underlags jakke og bukser. Der er herre og dame model og til drenge og piger.

Du kan finde mere information og lægge end bestilling ind via link nedenfor.

BEMÆRK - UDSAT TIL NÆSTE SÆSON

Hilsen

Formanden / Siemen


Læs mere ..

Formandens nytårstale31/12 2020

Hej alle glade hajer!!!!!

Dette er Formandens nytårstale.....helt så formelt bliver det nok ikke, men jeg vil gøre et forsøg på at bringe de sidste opdateringer ud til stimen.

Da Mette jo som bekendt har lukket landet, har vi også lukket for skiklubbens aktiviteter for nu. Det eneste der sker i klub-regi er søndagsløb, og der er selvfølgelig begrænset deltagelse. Vores fester blev aflyst - både forår og efterår - der var en gi-haj fest arrangeret til her i januar som også er aflyst, og den ellers så populære skigymnastik har også måtte gå i hi.

I det hele taget er det en dårlig tid at være skiklub, da chancen for at vores ture bliver gennemført bliver mindre og mindre. Nogle vil mene at der stadig er håb (jeg tilhøre nogle) og det kan man så vælge at klamre sig til.

At være en skiklub i en tid hvor man næsten ikke kan gennemføre nogen aktiviteter, giver naturligvis en del udfordringer. Vi prøver at møde dem, men vi vil fra bestyrelsen naturligvis gerne modtage forslag til aktiviteter, der kan udføres i denne Corona tid.

Til sidst vil jeg ønske alle medlemmer, et godt og lykkebringende nytår, med håbet om at 2021 giver flere muligheder end begrænsninger.

En speciel hilsen skal dog gå til Claus Spiegelhauers familie. Det var med tungt hjerte jeg læste om hans bortgang. Han var et pragtfuldt menneske, med overskud og en givende natur. Han var en fornøjelse at være sammen med, både med og uden ski, og mine tanker og bedste ønsker går ud til jer alle. Ære være hans minde.


Aflysning af skigymnastik og hockey8/12 2020

På grund af de nye Corona tiltag fra myndighederne, er vi desværre nødt til at aflyse skigymnastik og hockey fra og med dags dato. Dette er indtil videre gældende til og med 3. januar 2021.
Søndagsløb på Hersted Høje er et udendørs arrangement og gennemføres derfor indtil videre som planlagt med forsigtighed.
I forhold til restriktionerne kunne skigymnastik gennemføres i aften (d. 8/12), men dette aflyses for at holde os på den sikre side. Smittespredningen er jo ikke mindre i dag end i morgen.


Mindeord for Claus Spiegelhauer11/11 2020

Claus Spiegelhauer klubbens første formand døde pludseligt og uden nogen forvarsler mandag aften den 2. november, fordi han blev ramt af en alvorlig hjerneblødning.
Claus var en af de primære kræfter i forbindelse med stiftelsen af klubben i 1983, og var formand for klubben i mange år.
Som de fleste ved var Claus aktiv på alle områder, og han var også primus motor for bl.a. skigymnastikken. Dengang var Glostrup Skiclub ubestridt den førende på området, og vi underviste andre klubber i vores koncept i barmarkstræning.
Også som turarangør var Claus aktiv og stod bag mange af klubbens legendariske skiture til blandt andet østrigske Westendorf.
Mange deltagere på klubbens ture vil også kunne huske Claus som en inspirerende skiinstruktør, der altid bidrog med viden og god stemning på klubbens ture.

Vore tanker går til Claus familie.
Æret være Claus' minde.

Bestyrelse og medlemmer i Glostrup Skiclub


Opstart Skigymnastik og hockey9/10 2020

Så er det tiden hvor skigymnastik og hocky starter op, henholdsvis tirsdag d. 20. oktober kl. 19:00 og torsdag d. 22. oktober. Se alle datoer i aktivitetskalenderen.
Pga. Covid-19 skal du møde op omklædt og der er ikke mulighed for bad.


Aflyst fest lørdag d. 14. november 202023/9 2020

Set i lyset af det stigende smittetryk og regeringens yderligere tiltag for at dæmpe smittetrykket har vi besluttet at aflyse festen i november.

Vi håber at det bliver muligt at gennemføre en fest til foråret i stedet for.

Indtil videre forventer vi at kunne starte skigymnastik og hockey som vanligt efter efterårsferien.

Skigymnastik starter 20/10, hockey starter 22/10 og generalforsamling holdes 22/10 kl 18.00 i Ejby hallen,
Disse aktiviteter vil blive gennemført iht. Sundhedsstyrelsens retningslinjer.

vh formand Erling


Generalforsamling 202017/9 2020

Den årlige generalforsamling i Glostrup Skiclub afholdes torsdag d. 22. oktober kl. 18.00 i mødelokalet ved Ejbyhallen, Mosetoften 35, 2600 Glostrup

Dagsorden:

1. Valg af dirigent.
2. Bestyrelsens beretning om foreningens arbejde i det forløbne år.
3. Forelæggelse af det reviderede regnskab.
4. Planer for det kommende år.
5. Behandling af indkomne forslag.
6. Fastsættelse af kontingent og indskud.
7. Valg af formand/kasserer.
8. Valg af bestyrelsesmedlemmer.
9. Valg af 2 suppleanter.

10. Valg af revisor og revisorsuppleant.
11. Eventuelt.

Forslag der ønskes behandlet skal være formanden i hænde senest 7 dage før generalforsamlingen.
Skiclubben vil være vært for lidt mad og drikke. Af hensyn til indkøb af dette, bedes tilmelding til generalforsamlingen ske pr. mail senest 19/10 til formand@glostrupskiclub.dk


Formandens sensommerklumme 20204/7 2020

Nu er vi så småt ved at komme tilbage til normale tilstande. Sommeren er kommet, onsdagsløb er startet op og næste års ture er kommet op på hjemmesiden og Wagrain turen er allerede udsolgt. Vi får de sædvanlige tre ture til Wagrain i uge 4, Schladming i uge 7 og i uge 10 tager vi til en uprøvet destination: Sauze Doulx.

Vi har efter møde med alle turledere sikret at vores depositum er sikret såfremt næste års skiture må aflyses hvis der kommer en anden Covid19 bølge, så en opfordring herfra er at i tilmelder jer turene hurtigt. Jeg var selv så uheldig at miste mine skiferier i år grundet skader og nedlukning så jeg glæder mig allerede nu til at få sne under skiene til næste år. Set i bakspejlet var vi klubben heldige med at vi fik afviklet alle vores ture dog med et stort afbud til Frankrigs turen i marts, hvor 6 skihajer endte i et chalet med plads til 14 !

Som en konsekvens af Covid19 nedlukningen måtte vi desværre aflyse vores vanlige afslutningsfest i foråret. Vi er ved at undersøge muligheden for at få en ny dato og vil informere med det samme vi får en dato på plads.

Selvom det er langt til at vi starter skigymnastik og hockey op, er det dejligt at kunne informere jer om at vi allerede nu har fået godkendt vores haltider i Ejby-hallen for de næste 2 år. Glostrup kommune har endnu engang støttet os med indkøb af rekvisitter til skigymnastikken så nu kører jeg rundt med 6 bodybars i min bil som bare venter på at blive brugt. En tak til Glostrup kommune og Peter Madsen som sørger for at vi til stadighed kan få støtte fra kommunen.

Hvis i går med en god ide til en aktivitet vi kunne starte op i klubben, men mangler rekvisitter, så tag fat i en fra bestyrelsen og så vil vi sende en ansøgning til kommunen.

Til sidst vil jeg opfordre jer alle til at få smidt nogle af Corona kiloene og møde op til onsdag og/eller søndagsløb. Støt op om vores skiklub, inviter venner og familie med til løb / skigymnastik og festen. Vi har en god mulighed i at få engageret venner, familie der gerne vi i gang efter Covid19 nedlukningen.

Og til slut en tak til alle klubbens Gi-Hajer, uden jer ingen klub !

God sommer
Formand Erling


Se mere om og tilmeld dig til årets skiture17/6 2020

Information om den kommende sæsons skiture er nu tilgængelig på klubbens hjemmeside.

Det drejer sig om turene til Wagrain uge 4, Schladming uge 7 og Sauze d'Oulx uge 10. Læs straks mere om de forrygende ture og gør dig klar til tilmelding søndag d. 20. juni kl. 08:00

Medlemmer der har deltaget på Wagrain turen i 2020 vil have prioritet ved en evt. overtegning af Wagrain turen, men kun såfremt de tilmelder sig på første tilmeldingsdag d. 20/6. Efter denne dato vil alle medlemmer have den samme prioritet.Onsdagsløb 202017/5 2020

Ventetiden er ovre og vi starter nu løbesæsonen i Brøndbyskoven.
Som alle andre år løber vi onsdage og vi starter første gang onsdag 20 maj. 

Vi mødes på P-pladsen ved Vestvolden kl. 18. Man vælger selv tempoet og hvor langt, man vil løbe (eller gå).

                                                                Løbeministeriet

 


Clubmesterskaber i Golf1/5 2020

Traditionen med uoffcielle klubmesterskaber i golf genoptages. Siemen står som tidligere for forberedelse og arrangent. Det foregår i Nivå d. 16 august. Følg linken nedenfor for at læse mere og tilmelde dig.


Læs mere ..

Afslutningsfesten er aflyst14/3 2020

Kære alle.


GSC vil selvfølgelig efterleve regeringens og DGI's opfordring.
Derfor må jeg desværre meddele at den planlagte afslutningsfest den 28/3 bliver udskudt til efter sommerferien.
Ny dato bliver meldt ud.
Når Vici kommer tilbage fra skiferie får vi afklaret hvordan vi betaler pengene tilbage til jer der allerede har tilmeldt jer.
Dette medfører også at hockey om torsdagen er aflyst og det samme gælder for søndagsløbet.
vh
Formand Erling Gjelstrup


Afslutningsfest lørdag d. 28. marts 20206/2 2020

Efter en forrygende skisæson er det tid til at feste.

I år fester vi med DJ, den samme som fik meget ros ved løbefesten.
Så drømmer du om at feste igennem til god musik i godt selskab, så tag festtøjet på og kom:

Lørdag d. 28. marts kl. 18.30-01.00

 I Restauranten, Glostrup Idrætspark, Stadionvej 80, 2600 Glostrup

Pris kun kr. 300,- for medlemmer og 400 for ikke medlemmer som inkluderer:
Velkomstdrink, 3 retters menu, I skal selv sørge for vin til maden, men der er fri bar resten af aftenen
Efter maden spiller DJ op til dans.

Tilmelding via hjemmesiden senest d. 15. marts – klik her for tilmelding.