Velkommen ...
... til Glostrup Skiclubs hjemmeside. Glostrup Skiclub har ca. 400 medlemmer og vores primære aktiviteter er indenfor alpint skiløb, skigymnastik og løb.

Du kan læse mere om hvad vi laver under de forskellige menu-punkter ovenfor.

Husk genstartsfest d. 20 november, se indbydelse og tilmeld dig her.

Du er besøgende nr. 290743 siden 1/8 2004.

 Følg Glostrup Skiclub på facebook

Obs! Alle vinterens ture er nu udsolgt, men du kan stadig skrive dig på venteliste her.

Det sker ... Kalender
I DAG20:00

Hockey - afholdes i Ejby-hallen, Mosetoften 35, 2600 Glostrup.

Søn 5/1209:31

Løb i vestkoven.Vi starter ved naturskolen ved Herstedhøje. Det er her.

Tir 7/1219:00

Skigymnastik. Konditions-, styrke og skadeforbyggende træning med instruktør. I Ejby-hallen, Mosetoften 35, 2600 Glostrup.

Nyheder
Genstartsfest, 20. november14/11 2021

Kære deltagere i Genstartsfesten.

Da vi jo alle “skal passe på hinanden”, har vi besluttet, at det vil være rettidig omhu at bede alle deltagere om at vise Coronapas ved ankomst til festen. Der vil være håndsprit flere steder i lokalet.

Vi glæder os til at feste med jer !!!

Venlig hilsen

Glostrup Skiclub


Nyhedsbrev Glostrup Skiclub – september 2021.28/9 2021

Kære alle skihajer.

Så har vi passeret vinterjævndøgn – nu begynder heydays for en skiclub. 

I Brøndbyskoven løbes der fortsat hver onsdag selv om det bliver tidligt mørkt. Det fortsætter oktober ud. Husk mødetid er kl. 17. Løbeministeriet har her udover kl. 9.31 løb ved Herstedhøje hver søndag – det kører  hele året. 

Tirsdag d. 26 oktober starter skitræningen i Ejbyhallen. Vi har hyret Casper fra ProAlign som træner. Flere af jer har stiftet bekendtskab med ham ifm. forårsskitræningen, som vi afviklede udendørs. Skitræningen kører hver tirsdag 19-21 hele vinterhalvåret. 

To dage efter altså torsdag den 28. oktober kl. 20 starter Hockey op i Glostruphallen. Det fortsætter også hver uge i vinterhalvåret.

Samme dag, som Hockey starter, bliver der kl. 18 afholdt generalforsamling. Indkaldelse til denne er ved blive udfærdiget. 

20. november kl. 17.30 afholder vi Genstartsfest for hele klubben – det bliver både for medlemmer og gæster udefra – til differentierede priser, på hhv. 300 og 400 kr. Den skal have en ordentlig en på frakken oven på al Coronaen, så det bliver garanteret festligt med masser af dans til både band og DJ. Invitation vil blive udsendt så snart vi har detaljerne på plads og man kommer til at kunne tilmelde sig via hjemmesiden.

Der har været stor efterspørgsel på klubturene. Turene til Wagrain og La Tania er fuldtegnede. Der er fortsat få ledige pladser på familieturen til Schladming i uge 7. Tilmelding foregår på hjemmesiden glostrupskiclub.dk

Ellers kan vi berette at har vi holdt bestyrelsesmøde 14/9 og der var, udover at få sat vinteraktiviteter i skema, mange emner oppe, en del med bred interesse for medlemmerne og dem deler vi her.

Information til medlemmerne skal styrkes. Vi skal have bedre styr på vores måde at distribuere informationen på, det er fint at vi bruger facebook, men vi skal samtidigt sikre at al information fra klubben kommer ud på mail. Ansvaret for nyhedsformidling er nu entydigt placeret i bestyrelsen.

Derudover skal vi have udarbejdet velkomstmateriale til nye medlemmer, så man nemmer kan navigere i klubbens sociale liv,

Ny klubskitøj. Ultimo oktober vil bestyrelsen besøge grossisten for Columbia for at udvælge lækre designer i god kvalitet til både til herrer og damer. Herefter forestår et arbejde med at finde tøjsponsorer. Primo december regner vi med at kunne præsentere et tilbud til medlemmerne, der får mulighed for at prøve varerne inden endelig bestilling, som skal være klar 15. januar. Dragterne forventes klar til levering efteråret 22.

Jens har gang i idé om at arrangere skitur for ældre. Helt konkret har han kontakt til Ældresagen ,for at høre om der er basis for et koncept.  Spændende hvad det kan give af muligheder for klubben.

Vi kan også berette at bestyrelsen har afholdt Gi’Haj arrangement for de, som gør en ekstra indsats for klubbens liv. Det blev en forrygende eftermiddag / aften med sejlads i København og efterfølgende spisning. 

 

I skrivende stund er flere af os i klubben ved at pakke nellikerne, vi skal nemlig med på Hugos løbearrangement til Berlin. Hugo har som sædvanligt skruet et arrangement sammen, hvor barren er sat højt, både løbe- og festmæssigt. Vi får i år forstærkning af Gazellerne – en løbeklub fra Dragør, som blandt andet involverer de legendariske Backseat Boys. Det skal nok blive sjovt. Hugo har annonceret at det bliver den sidste tur han arrangerer – stor tak for alle de gode ture som han har taget den store tørn at arrangere. Det bliver svært at matche og vi må om der er andre der kan tage over – alternativt, kan det være at der bliver taget initiativ til at arrangere tur til Berlin Half – der er nok flere løberkandidater i klubben til det.

Og her kommer et lille indlæg fra Løbeministeren:

Kære Klubmedlemmer

NU HAR VI LIGGET STILLE LÆNGE NOK, OG VI SKAL UD OG RØRE STÆNGERNE!!!!!!!!!!!

Så her er et par forslag til et par efterårs løbe/gå arrangementer.

Sydkystløbet i Greve Søndag d.17 oktober.

Et arrangement hvor der både er flere løbsafstande og en enkelt Gå rute på ca.6 km. Et dejligt gå/løb i fladt terræn og med dejlige omgivelser. 

Mere info kan findes på Sydkystløbets hjemmeside, hvor man kan se evt.afstande og billeder fra tidligere løb.

Gribskovløbet som ligger mellem Hillerød og Kragerup, som ligger søndag d.24 oktober. : Dette løb er på 2 løbeafstande, en på 11,9 km og en på 7,6 km, derudover er der også børnerute på 2,8 km hvis man har børn der kunne tænke sig at få rørt stængerne. Dette løb foregår som sagt i Gribskov og varmt anbefales, man skal dog være obs på at det er på grus/jordstiger samt andet underlag, som kan være noget smattede, specielt hvis det har regnet.

Mere info på dette løb forefindes på Gribskovløbets hjemmeside.

Hvis man er interesseret i et eller begge løb, og har lyst til at joine Løbeministeren, så ville det være super.

Begge løb er for egen regning og man går selv ind på Tilmeldingssiden og melder sig på til den distance man ønsker.

Under rubrikken KLUBNAVN skriver man selvfølgelig Glostrup Skiclub

Man er meget velkommen til sende mig en mail eller Facebook besked ved tvivl spørgsmål, eller bare skrive om man deltager.

Mvh. Løbeministeren (Jan Budde)

PS. Vi skal hilse fra Hansi og fortælle, at Hørsholmløbet afvikles nu på sørdag den 3. oktober kl. 14:30 – mere info hos Hansi og på hjemmesiden horsholmlobet.dk, hvor I også kan tilmelde jer. 

 

Med ønsket om en fin start på efteråret

Venlig hilsen 

Glostrup Skiclub


Næste års ture18/5 2021
Kalder alle skihajer

Så er det på lørdag kl. 8.00 der bliver åbnet for tilmeldinger til vinterens skiture til Wagrain (uge 4), Schladming (uge 7) og La Tania (uge 13).

Så frem med skibukserne og skibrillerne og tilmeld jer Danmarks fedeste skiture på lørdag kl. 8.00.

Læs mere ..

Formandens nytårstale31/12 2020

Hej alle glade hajer!!!!!

Dette er Formandens nytårstale.....helt så formelt bliver det nok ikke, men jeg vil gøre et forsøg på at bringe de sidste opdateringer ud til stimen.

Da Mette jo som bekendt har lukket landet, har vi også lukket for skiklubbens aktiviteter for nu. Det eneste der sker i klub-regi er søndagsløb, og der er selvfølgelig begrænset deltagelse. Vores fester blev aflyst - både forår og efterår - der var en gi-haj fest arrangeret til her i januar som også er aflyst, og den ellers så populære skigymnastik har også måtte gå i hi.

I det hele taget er det en dårlig tid at være skiklub, da chancen for at vores ture bliver gennemført bliver mindre og mindre. Nogle vil mene at der stadig er håb (jeg tilhøre nogle) og det kan man så vælge at klamre sig til.

At være en skiklub i en tid hvor man næsten ikke kan gennemføre nogen aktiviteter, giver naturligvis en del udfordringer. Vi prøver at møde dem, men vi vil fra bestyrelsen naturligvis gerne modtage forslag til aktiviteter, der kan udføres i denne Corona tid.

Til sidst vil jeg ønske alle medlemmer, et godt og lykkebringende nytår, med håbet om at 2021 giver flere muligheder end begrænsninger.

En speciel hilsen skal dog gå til Claus Spiegelhauers familie. Det var med tungt hjerte jeg læste om hans bortgang. Han var et pragtfuldt menneske, med overskud og en givende natur. Han var en fornøjelse at være sammen med, både med og uden ski, og mine tanker og bedste ønsker går ud til jer alle. Ære være hans minde.


Aflysning af skigymnastik og hockey8/12 2020

På grund af de nye Corona tiltag fra myndighederne, er vi desværre nødt til at aflyse skigymnastik og hockey fra og med dags dato. Dette er indtil videre gældende til og med 3. januar 2021.
Søndagsløb på Hersted Høje er et udendørs arrangement og gennemføres derfor indtil videre som planlagt med forsigtighed.
I forhold til restriktionerne kunne skigymnastik gennemføres i aften (d. 8/12), men dette aflyses for at holde os på den sikre side. Smittespredningen er jo ikke mindre i dag end i morgen.


Mindeord for Claus Spiegelhauer11/11 2020

Claus Spiegelhauer klubbens første formand døde pludseligt og uden nogen forvarsler mandag aften den 2. november, fordi han blev ramt af en alvorlig hjerneblødning.
Claus var en af de primære kræfter i forbindelse med stiftelsen af klubben i 1983, og var formand for klubben i mange år.
Som de fleste ved var Claus aktiv på alle områder, og han var også primus motor for bl.a. skigymnastikken. Dengang var Glostrup Skiclub ubestridt den førende på området, og vi underviste andre klubber i vores koncept i barmarkstræning.
Også som turarangør var Claus aktiv og stod bag mange af klubbens legendariske skiture til blandt andet østrigske Westendorf.
Mange deltagere på klubbens ture vil også kunne huske Claus som en inspirerende skiinstruktør, der altid bidrog med viden og god stemning på klubbens ture.

Vore tanker går til Claus familie.
Æret være Claus' minde.

Bestyrelse og medlemmer i Glostrup Skiclub


Opstart Skigymnastik og hockey9/10 2020

Så er det tiden hvor skigymnastik og hocky starter op, henholdsvis tirsdag d. 20. oktober kl. 19:00 og torsdag d. 22. oktober. Se alle datoer i aktivitetskalenderen.
Pga. Covid-19 skal du møde op omklædt og der er ikke mulighed for bad.


Aflyst fest lørdag d. 14. november 202023/9 2020

Set i lyset af det stigende smittetryk og regeringens yderligere tiltag for at dæmpe smittetrykket har vi besluttet at aflyse festen i november.

Vi håber at det bliver muligt at gennemføre en fest til foråret i stedet for.

Indtil videre forventer vi at kunne starte skigymnastik og hockey som vanligt efter efterårsferien.

Skigymnastik starter 20/10, hockey starter 22/10 og generalforsamling holdes 22/10 kl 18.00 i Ejby hallen,
Disse aktiviteter vil blive gennemført iht. Sundhedsstyrelsens retningslinjer.

vh formand Erling


Generalforsamling 202017/9 2020

Den årlige generalforsamling i Glostrup Skiclub afholdes torsdag d. 22. oktober kl. 18.00 i mødelokalet ved Ejbyhallen, Mosetoften 35, 2600 Glostrup

Dagsorden:

1. Valg af dirigent.
2. Bestyrelsens beretning om foreningens arbejde i det forløbne år.
3. Forelæggelse af det reviderede regnskab.
4. Planer for det kommende år.
5. Behandling af indkomne forslag.
6. Fastsættelse af kontingent og indskud.
7. Valg af formand/kasserer.
8. Valg af bestyrelsesmedlemmer.
9. Valg af 2 suppleanter.

10. Valg af revisor og revisorsuppleant.
11. Eventuelt.

Forslag der ønskes behandlet skal være formanden i hænde senest 7 dage før generalforsamlingen.
Skiclubben vil være vært for lidt mad og drikke. Af hensyn til indkøb af dette, bedes tilmelding til generalforsamlingen ske pr. mail senest 19/10 til formand@glostrupskiclub.dk


Formandens sensommerklumme 20204/7 2020

Nu er vi så småt ved at komme tilbage til normale tilstande. Sommeren er kommet, onsdagsløb er startet op og næste års ture er kommet op på hjemmesiden og Wagrain turen er allerede udsolgt. Vi får de sædvanlige tre ture til Wagrain i uge 4, Schladming i uge 7 og i uge 10 tager vi til en uprøvet destination: Sauze Doulx.

Vi har efter møde med alle turledere sikret at vores depositum er sikret såfremt næste års skiture må aflyses hvis der kommer en anden Covid19 bølge, så en opfordring herfra er at i tilmelder jer turene hurtigt. Jeg var selv så uheldig at miste mine skiferier i år grundet skader og nedlukning så jeg glæder mig allerede nu til at få sne under skiene til næste år. Set i bakspejlet var vi klubben heldige med at vi fik afviklet alle vores ture dog med et stort afbud til Frankrigs turen i marts, hvor 6 skihajer endte i et chalet med plads til 14 !

Som en konsekvens af Covid19 nedlukningen måtte vi desværre aflyse vores vanlige afslutningsfest i foråret. Vi er ved at undersøge muligheden for at få en ny dato og vil informere med det samme vi får en dato på plads.

Selvom det er langt til at vi starter skigymnastik og hockey op, er det dejligt at kunne informere jer om at vi allerede nu har fået godkendt vores haltider i Ejby-hallen for de næste 2 år. Glostrup kommune har endnu engang støttet os med indkøb af rekvisitter til skigymnastikken så nu kører jeg rundt med 6 bodybars i min bil som bare venter på at blive brugt. En tak til Glostrup kommune og Peter Madsen som sørger for at vi til stadighed kan få støtte fra kommunen.

Hvis i går med en god ide til en aktivitet vi kunne starte op i klubben, men mangler rekvisitter, så tag fat i en fra bestyrelsen og så vil vi sende en ansøgning til kommunen.

Til sidst vil jeg opfordre jer alle til at få smidt nogle af Corona kiloene og møde op til onsdag og/eller søndagsløb. Støt op om vores skiklub, inviter venner og familie med til løb / skigymnastik og festen. Vi har en god mulighed i at få engageret venner, familie der gerne vi i gang efter Covid19 nedlukningen.

Og til slut en tak til alle klubbens Gi-Hajer, uden jer ingen klub !

God sommer
Formand Erling


Se mere om og tilmeld dig til årets skiture17/6 2020

Information om den kommende sæsons skiture er nu tilgængelig på klubbens hjemmeside.

Det drejer sig om turene til Wagrain uge 4, Schladming uge 7 og Sauze d'Oulx uge 10. Læs straks mere om de forrygende ture og gør dig klar til tilmelding søndag d. 20. juni kl. 08:00

Medlemmer der har deltaget på Wagrain turen i 2020 vil have prioritet ved en evt. overtegning af Wagrain turen, men kun såfremt de tilmelder sig på første tilmeldingsdag d. 20/6. Efter denne dato vil alle medlemmer have den samme prioritet.Onsdagsløb 202017/5 2020

Ventetiden er ovre og vi starter nu løbesæsonen i Brøndbyskoven.
Som alle andre år løber vi onsdage og vi starter første gang onsdag 20 maj. 

Vi mødes på P-pladsen ved Vestvolden kl. 18. Man vælger selv tempoet og hvor langt, man vil løbe (eller gå).

                                                                Løbeministeriet

 


Clubmesterskaber i Golf1/5 2020

Traditionen med uoffcielle klubmesterskaber i golf genoptages. Siemen står som tidligere for forberedelse og arrangent. Det foregår i Nivå d. 16 august. Følg linken nedenfor for at læse mere og tilmelde dig.


Læs mere ..

Afslutningsfesten er aflyst14/3 2020

Kære alle.


GSC vil selvfølgelig efterleve regeringens og DGI's opfordring.
Derfor må jeg desværre meddele at den planlagte afslutningsfest den 28/3 bliver udskudt til efter sommerferien.
Ny dato bliver meldt ud.
Når Vici kommer tilbage fra skiferie får vi afklaret hvordan vi betaler pengene tilbage til jer der allerede har tilmeldt jer.
Dette medfører også at hockey om torsdagen er aflyst og det samme gælder for søndagsløbet.
vh
Formand Erling Gjelstrup


Afslutningsfest lørdag d. 28. marts 20206/2 2020

Efter en forrygende skisæson er det tid til at feste.

I år fester vi med DJ, den samme som fik meget ros ved løbefesten.
Så drømmer du om at feste igennem til god musik i godt selskab, så tag festtøjet på og kom:

Lørdag d. 28. marts kl. 18.30-01.00

 I Restauranten, Glostrup Idrætspark, Stadionvej 80, 2600 Glostrup

Pris kun kr. 300,- for medlemmer og 400 for ikke medlemmer som inkluderer:
Velkomstdrink, 3 retters menu, I skal selv sørge for vin til maden, men der er fri bar resten af aftenen
Efter maden spiller DJ op til dans.

Tilmelding via hjemmesiden senest d. 15. marts – klik her for tilmelding.