Andre aktiviteter

Rulleskøjter: Rulleskøjteløberne er begyndt at dukke op på "løbe-onsdag" kl. 18.00 i Vestskoven. De ruller ikke på samme rundstrækning som løberne (det er nemlig skovbund), men på de asfalterede stier i nærheden.
Rulleskøjteløberne er også velkomne i kredsen omkring grillen, med mulighed for at købe en pølse eller øl/vand, når de er færdige.

Foss-kajak: Steen Greisen plejer at stå for en weekendtur til Sverige sidst i august. Alle med mod på det våde element kan deltage, da der er kyndige instruktører til at undervise i den svære kunst at styre en kajak. Der bliver overnattet i telt.

Campingweekend: En weekend i august sætter vi hinanden stævne på en sjællandsk campingplads, hvor der vil være mulighed for aktiviteter og hygge for store og små. Det er en super måde for os alle at være sammen på, selvom der ikke står sne og ski på menuen!

Beach-volley: I løbet af sommeren forsøger vi, med hjælp fra vejrguderne, at spille noget Beach-volley. Det forgår på Brøndby strand.

Forslag til nye aktiviteter: Hvis der er noget du har lyst til at afprøve/noget du er god til, så kontakt bestyrelsen med din idé.